• 200k Autor: ~ghgh [89.64.39.*]
    Widziałem cię łobuzie dzisiaj, zaświeciłeś 200k z lewej, pozdrawiam :)
  • Re: 200k Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    Kłaniam się nisko. I poczekam jeszcze chwilę, może znajdzie się pacjent chcący tu sprzedawać pakiet.
  • Re: 200k Autor: ~Golas [37.47.86.*]
    Chłopaki jakie dziś mamy obroty na papierze :) ?
    Wróciłem z sadu do domu
    Widzę obrót całe zero zł
    Jezu ale marazm………..
  • Re: 200k Autor: ~ghgh [89.64.39.*]
    Jak marazm, trwa fascynująca bitwa na jedną akcję :)
  • Re: 200k Autor: ~krkr [78.11.211.*]
    trwa bitwa na jedną akcję bo nie ma w ogóle zainteresowania spółką i spółka nic nie robi aby to się zmieniło. Kontrakty milionowe ale jak przychodzi do raportu to spółka ledwo wychodzi na prostą. Tak jest od dłuższego czasu. Pieniądze są przejadane i przez to jesteśmy gdzie jesteśmy. Jakieś kontrakty miały być z partnerem libijskim jednak cisza w temacie. Nie wspomnę o skupie akcji, który jakby zapomnieli realizować.
    Skup miał być do końca 2024 jeśli dobrze pamiętam
  • Re: 200k Autor: ~Kwicoł [5.173.104.*]
    Płaces synecku bo Ci Wielki Jasiek pozabierał zabawki, które chciałeś na kółecku zebrać po tym jak sypnąłes po 50 grosików. To Ci powiem, że ten Jasiek nie głupi jest i jak myslisz sobie pohandlować to musisz akcyjki odkupić. A do 50 grosików arkusik puściutki jak chłopska stodoła na przednówku. Jak zaczniesz brać to i byndzie ruch w interesie. A widać że Jasiek Was wyzbierał i tu gadał że byndzie dalej zbierał jak zejdziecie niżej 38. Więc uważajta, bo z prawdziwym Harnasiem nie ma żartów.
    Zobaczymy, ale trudno mi uwierzyć że ktoś się tak tanio pozbędzie papieru. 40 groszy nie do przełamania od sierpnia.
  • Re: 200k Autor: ~krkr [78.11.211.*]
    piszesz takie bzdury co najmniej od poziomów 50 gr. Daj se siana po robisz z siebie id****
  • Re: 200k Autor: ~nowy_obserwator [88.156.141.*]
    To nie jest przejadanie na rozwój. Jak się przyjrzeć raportom kilka lat wstecz, to raczej wygląda na zaplanowane i zorganizowane wyciąganie bokiem kasy ze spółki. Zarzad urządził sobie mechanizm do robienia z akcjonariuszy planktonu do pożarcia.
    Spolka regularnie osiaga przychody roczne w okolicach 10mln a nie raportuje zysków, które pozwoliłyby wypłacić dywidende.
    Oni nigdy nie wypłacili dywidendy - chyba, że coś przeoczyłem.
    Podsumowując: zarzad kręci i nie ma jednego punktu w jakim można byłoby im zaufać. Obiecują i rozbudzają nadzieje a jak przychodzi do raportów kwartalnych to ciągle jakieś przeszkody.
    Wybieram się do Warszawy i aż z ciekawości odwiedzę ich siedzibę. Obejrzę parking przed biurem. Tak z ciekawości... czym sie wozi "miszcz obiecanek".
[x]
POLMAN -1,91% 0,41 2025-11-04 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.