Kiedyś, po takim zrywie, to Kowal już by pisał peany na temat rodzącego się trendu i kokosów które czekają na jego końcu. Eh, to były (ciekawe) czasy, teraz nastała mizeria i apatia.
Dorosłem do tego, by już odpuścić sobie zupełnie zbędne dyskusje i polemiki... Zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Nie czuję potrzeby przekonywania kogokolwiek do moich racji. Natomiast spojrzenie na spółę mam, jakie miałem. Bah wart jest kilka, a może nawet kilkanaście razy więcej aniżeli aktualna "wycena rynkowa". Dlatego, wbrew domysłom przedmówców, nie wszyscy tutaj czekają na 0,80... ;))
ludki a kto tu będzie wywalał na poziomach 0,50-0,54 ??? przecież na tych poziomach nie ma nikogo kto byłby zarobiony tutaj większe wymiany zaczną się po 0,80
Dnia 2023-03-23 o godz. 14:44 paaulinka napisał(a): > Wszyscy czekają na 0,8 zł? Czy zrezygnowanie i zniechęcenie wśród akcjonariatu osiągnęło punkt krytyczny i każdy ma wszystkiego dość?
Myślę, że to już chyba przyszła pora, aby prezes zaczął pracować na swoją ekstra premię i wciągnął średni kurs na 1,5 zł, najpóźniej w ciągu roku (do 31_03_2024)!
Wygląda na to, że trzeba się przyznać, że to jeszcze nie czas na wzrosty i 80 gr. Ale może następnym razem? Przeciętnie wyskok występuje raz w miesiącu, a zatem należy odpocząć przez świeta, i z nowymi siłami (i nadziejami oczywiście) wyglądać owego mitycznego wzrostowego trendu.
Paulinek nie jest głupi. Jak zobaczy tą ósemkę z przodu to pewnie jeszcze się zastanowi... Czy nie warto jeszcze trochę poczekać i skasować co najmniej 1,5 Czyli prawie dwa razy więcej :)
0,8 jest kluczowe, choć do niego jeszcze daleko. to po dzisiejszej sesji wydaje się w zasięgu. Mnie spółka bardzo zmęczyła, i na pewno sprzedam na tym poziomie. Aczkolwiek obserwuję sposób w jaki do tego poziomu będzie dochodzić