• Tylko jedna kwestia Autor: ~Tymu [31.183.244.*]
    Na Rokicie jest wspaniałe, cudownie, większą dywidenda, kurs wystrzelił. U nas płacz, lament, kurs się wali, tragedia, mała dywidenda, a insiderzy bez opamiętania obkupuja się właśnie w Exola choć mogli w Rokite,bo mieli przecież wiedzę:) Przypadek oczywiście :))) )
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Tymo [31.183.244.*]
    Moje zdanie jest takie, że to jest ostatni moment tej firmy na tych poziomach i już nigdy taniej nie będzie, ale to tylko moje zdanie
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~pg [79.190.247.*]
    ja bym się nie podniecał odpowiedz jest w art 21 , 10 prim ksh, oni kupowali na zająca pod przejecie, czego jestem pewien w 95 % bo sensu trzymania tego na gpw nie ma żadnego , kapitału nie potrzebują a dywidendą dzielć się nie zamierzają co pokazali
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Xyz [5.173.249.*]
    Skąd macie przekonanie, że wszyscy insiderzy kupują Exola, a nie rokite????
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Ciekawski [89.78.201.*]
    We wrześniu 2022 Preussner kupował Rokitę jak szalony.
    Po 75 zet.
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Tym [31.183.244.*]
    Tak, Rokite też kupowali tylko porównując Rokite brali szklankami a Exola wiadrami
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Sss [159.205.101.*]
    Popatrz ile akcji zmieniło właściciela przez ostatnie dni, a szczególnie we wtorek. Przypadek nie sądzę, przecież ktoś te 400 000 akcji kupił tylko we wtorek
    To akurat nie jest dobra wiadomość.
    Wolałbym żeby Preussner kupował drogo, a nie po 3,6.
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Tymu [31.183.244.*]
    Niech wykupują też się zarobi, problem w tym, że tak parę lat już podobno wykupują i wykupić nie mogą
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Sss [159.205.101.*]
    żenujące jest to że trolle próbują wywołać atmosferę jakieś tragedii czy zlej sytuacji w spółce... toczą jad bo chcieliby kupić taniej a nie mogą:):):) tak właśnie wyglądają wątki o wykupie ha ha ha Lepiej niech lekarstwa sobie wykupią
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~ble [91.212.223.*]
    żenujący to jesteś ty Sss, naganiaczu od 7 bolesci
    Dnia 2023-03-23 o godz. 14:12 ~Sss napisał(a):
    > żenujące jest to że trolle próbują wywołać atmosferę jakieś tragedii czy zlej sytuacji w spółce... toczą jad bo chcieliby kupić taniej a nie mogą:):):) tak właśnie wyglądają wątki o wykupie ha ha ha Lepiej niech lekarstwa sobie wykupią

matołku - nikt mądry nie kupuje jak spada, chyba że na dołku, ale on powinień sie uklepać , duże obroty na spadkach to żadne dobre info - tak tak dla leszczy to jest przerzucanie z wora do wora , skoro jest tak pięknie to dlaczego tak spada he? , acha rozumiem ! zbieranie przed odpałem.
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Tym [31.183.244.*]
    PG, wszyscy wiemy po co tu jesteś, po to co wszyscy żeby zarobić, skoro czekasz na jeszcze niższe zejścia, twoja sprawa, moim zdaniem niżej już nie zejdzie, każdy decyzję sam podejmuje, zobaczymy niebawem kto miał rację
    Dnia 2023-03-23 o godz. 14:30 ~Tym napisał(a):
    > PG, wszyscy wiemy po co tu jesteś, po to co wszyscy żeby zarobić, skoro czekasz na jeszcze niższe zejścia, twoja sprawa, moim zdaniem niżej już nie zejdzie, każdy decyzję sam podejmuje, zobaczymy niebawem kto miał rację

pewnie że chcę kupić ale nie dlatego że to dobra spólła tylko po takich spadkach licze na odbicie , ktoś tu mądry napisał, że dobra spóka to taka która daje zarobić, ponadto aby była dobra musi być w długodystansowym trendzie wzrostowym , pcx do nich nie należy , ale pcr już tak , tylko tam dla mnie mała płynność tu lep[iej wygląda deko . A czy kupię nie wiem wszytko kwestią ceny mam na oku inną spólke w trendzie po sporej korekcie i tam zamierzam dokupywać fundamentalnie i technicznie
    Czuję, że Preussner pręży się do skoku, by wyrwać dużo akcji po 3,5. Czy miałem rację, to się wkrótce okaże w raportach o zakupach zarządu.
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~Tomasz [37.30.100.*]
    Dzień dobry! Akcje sprzedałem z 40% zyskiem. Ciężko mi teraz logicznie ogarnąć sytuację na spółce. Były poważne zakupy akcji w przedziale 3.90-4.10, spadek na 3.60 spowodował straty praktycznie dla każdego inwestora. Maszyna będzie osuwać kurs dopóki nie ustanie podaż. Uważam że przed nami długie, nudne sesje rozciągnięte
    na kilka miesięcy z maszyną, tylko my mamy emocje, malejące zyski lub większą stratę i bałagan na rynkach finansowych. Spółka ma czas. Czy w przyszłości będzie chciała dzielić się zyskiem z 5 procentami drobnych? Może, jeśli jest to warunkiem otrzymywania dotacji od państwa lub przychylności władz.Teraz wszystko jest w budowie, z zysków teraz dostaliśmy kości, doświadczenie podpowiada, że będzie tak przez 2 lata. Jak skończą, nie będziemy już potrzebni do dostarczania kapitalu na bieżące wydatki. Trzymanie tego na giełdzie, spełnianie kapitałochłonnych warunków spółki giełdowej jest bez sensu. Będą drenować dopóki nie zakończy się rozbudowa, potem prywatna konsumpcj-takie wysunąłem wnioski. Dziękuję forumowiczom za każde merytoryczne wpisy. Życzę obfitych inwestycji, zdrowia, konsumpcji zysków .
    Po ile chcesz kupić "zarobiony" mądralo?
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~MA [31.61.253.*]
    Tomcio, a czy ty widziałeś akcjonariat?Tu właśnie większościowy ciśnie na dywidendy. W swoich rozkminkach zastanów się dlaczego tak jest?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.26.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Tylko jedna kwestia Autor: ~fdf [195.26.22.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 14:12 ~Sss napisał(a):
    > żenujące jest to że trolle próbują wywołać atmosferę jakieś tragedii czy zlej sytuacji w spółce... toczą jad bo chcieliby kupić taniej a nie mogą:):):) tak właśnie wyglądają wątki o wykupie ha ha ha Lepiej niech lekarstwa sobie wykupią

Zamknij się .
[x]
PCCEXOL -2,78% 2,45 2025-10-17 16:44:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.