• Dołowanie kursu Autor: ~walter [188.146.134.*]
    Przykład z dzisiaj : widełki K 27,15 - S 27,90. Długo nic się nie dzieje, można w międzyczasie sprzedać spokojnie za 27,15 jak ktoś chce, ale nic takiego się długo nie dzieje dopóki nie pojawia się transakcja kupna za 27,90, kurs się ożywia, idzie w górę a tu znowu bach z prawej 50 szt po 27,15. Wracaj kursie na swoje miejsce. Co za wredne zagrywki...no ale trzeba z tym żyć. Bo przecież jakby chciał (musiał) te 50 szt. faktycznie sprzedać to by się ustawił np. na 27,85 - 27,80 i poczekał chwilę.
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~fiksiorek [193.193.67.*]
    A u Nas od paru dni walka dobra ze złem na kursie, automat ma mnóstwo zabawy.
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~Ja [31.0.51.*]
    Kopanie się z koniem ,ktoś nie chce ,żeby urósł kurs i tyle,ale poczekamy
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~Pinokio [5.173.120.*]
    I po co te bajki piszecie? Jakby był normalny popyt, to automat od razu by wymiękł i gonił pociąg w prawo, ale ponieważ przemądrzały Prezesunio nabrał wody w usta i ma Was w głębokim poważaniu to widać utratę sentymentu do spółki. Niech dalej nepotyczna RN go klepie i głaszcze, funduje zwroty kosztów paliwa i inne ekstrawagancje a wtedy zobaczycie jaki będzie wynik finansowy. Jakby McDonald tak sprzedawał swoje hamburgery i inne "maki" to już dawno by ogłosił bankructwo. W biznesie liczy się rentowna sprzedaż !!!
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~Paolo [83.30.198.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 15:29 ~Ja napisał(a):
    > Kopanie się z koniem ,ktoś nie chce ,żeby urósł kurs i tyle,ale poczekamy

Aż przykro czytać te płacze nt. dołowania kursu.

Nie czas płakać, ale czas kupować. Obserwować arkusz, gdzie widać, jak ustawia się spekula. Wnioskować i ustawiać zlecenia tak, aby wejść przed nich i psuć im szyki. Tyle.

A wypłakiwanie się na forum, jak to kurs nam zaniżają, to jest dziecinada Panowie. Czas kupować !

Dziś ustawił 400 na kupi po 27,05, przerzucili między sobą 300 i zostawili 100 na kupi, aby słaby oddał, jak się wystraszy.
    Jedyna rada: KUPOWAĆ Szanowni Państwo. To jest gra dla wytrzymałych maratończyków.
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~walter [188.146.134.*]
    Może i dziecinada, merytoryczne wpisy zostawiam mądrzejszym ( a są tu tacy) , natomiast ja tylko się podzieliłem swoją obserwacją. Jak jest ssanie na papierze, to strzały w jedną i drugą stronę są normalne, natomiast tu jak się papier kisi od lat i jeśli trochę podskoczy a ktoś zaraz strzela w dół to jest to celowe. Tyle i aż tyle.
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~trollisko [83.30.4.*]
    rzeczowe argumenty tu macie, pilnujcie swoich akcji bo biorą wszystko i wyleszczają od 60 zł
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~Paolo [83.30.198.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 21:25 ~trollisko napisał(a):
    > rzeczowe argumenty tu macie, pilnujcie swoich akcji bo biorą wszystko i wyleszczają od 60 zł

A Ty z tą swoją filozofią jesteś tu, bo masz akcje, czy tylko trolujesz i chcesz kupić niżej, albo twój pan chce kupić niżej ?

Wpisy masz zawsze w tym samym tonie i formie": ja tu wiem co się dzieje, a wy malutcy popatrzcie na mnie chłopcy i dziewczęta.

Szpanuj dalej. Na pewno Cię t buduje
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~trollisko [83.30.4.*]
    waruję bo chcę kupić tą niekwestionowaną perłę gpw dla swoich panów 2 grosze niżej,ale póki co nie mogę bo tu handlują automaty i blokują kurs pod wejście światowych fundów
  • Re: Dołowanie kursu Autor: ~fiksiorek [193.193.67.*]
    Coś dzisiaj automat się zacina
[x]
BIOMAXIMA 0,00% 12,85 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.