No ale stało się cię co miało się stać.
Leszcze bez akcji, wielcy skupili pod koniec
i wszystko wraca do normy.
WIG20 prawie 2000 i OK.
ERGIS bezpieczny.
no cóż panowie optymizm musi być... Ciekawe jak teraz prezio pójdzie do banku czy dostanie nowy kredyt? NE w takim czasie nie wchodzi w grę.
UGOTOWANI.. tyle można powiedzieć o akcjonariuszach ergisu.
Banki patrzą na wyniki spółki a nie na frustratów, którzy bez zastanowienia opowiadają baje, i nie ma to nic współnego z decyzją kredytową jeżeli takowa będzie potrzebna. Koleś chyba nie kuma z czego żyją banki.
Troszkę odbiliśmy dziś...
Nie oglądałem sesji i nie wiem z której strony były zawierane transakcje, ale czy tak czy tak to obrót nawet ładny, jak na Ergis-a oczywiście.....
Szkoda, że tak ładnie zaczęty trend wzrostowy, szlag go trafił przez ogólny rynek, ale i wydaje mi się, że ktoś mu pomógł, że ktoś uważa, że jeszcze nie czas na zdecydowane wzrosty (patrz postawienie i potem usunięcie straszaka z 3.10zł)
Zobaczymy, do wyników za IIIQ już niecały m-c został, dadzą one dość spore rozeznanie, czy wszystko w spółce w porządku i czy dynamika wzrostu zysku została zachowana.....
Dobrze wróży. Sytuacja się na swiecie normuje, więc i u nas normalnieje. Brakuje trochę amunicji na rynku ale i ta się niedługo pojawi. Pozdrowionka :)
KHGM, POLNORD z 2 z przodu to i EGRIS się obsunął < 2 zł .
Ale to nic . Jeszcze kilka sesji i giganci się podniosą
a wówczas i EGRIS podniesie się.
Pojawił sie popyt.