Ja się ustawiam cały czas na te spadki. Sprzedalam troszkę Genomtec i chciałam dokupić SDS ale chętnych na sprzedaż w okolicy 17.30 brak. Nie należę do tych co mają po 60proc zarobku. Mam ok 20proc
myślę,że chętni się znajdą , sukces emisji po 13 to dobry znak , ale jak ktoś obejmował po 1 pln i teraz ma 16-17 x , to czy bedzie czekał do osiągnięcia kolejnych zakładanych celów ?????
Nastepny od teorii zakupow po 1zl…proponuje doczytac…po 1zl obejmowali kluczowi pracownicy (naukowcy i zarzadzajacy), wiec to zupelnie co innego. Jak beda chcieli sprzedac to niech sprzedaja, dla nich to ekstra bonus i motywacja do dalszej pracy na nasz wspolny sukces…
Co do lockupow to zgodnie z espi wygasla tylko czesc 15 marca, reszta stopniowo do konca roku…dzis mamy 22 marca i rosnie, arkusz pusty…wg mnie nie ma ryzyka, jak beda chcieli sprzedac to zrobia to pakietowo i po cichu…sa dwa fundusze co siedza juz chyba z 10 lat wiec na pewno sprzedadza bo na tym to polega…ja sie nie martwie
Alicjo, spokojnie dokupuj i zaczekaj, tez dojdziesz do 60%…17,30 moze byc ciezko ale moze akurat….dzis kolejny dzien z 100tys obrotu i na zero…chyba sie uklepalo lekko ponizej 18zl wiec moz za chwile ruszyc w gore ood 20…za tydzien webinar a to z reguly generuje kilku nowych zainteresowanych…i pamietaj o zakladzie z Tatka…jestes juz grubo z przodu :-)
Alicjo jak widzisz Genomtec 11 a sds 18 , pamietasz jak Ci mowiłem że bedziesz sporo do przodu z zakladem z tatką ... Wtedy genomtec 16 a sds 14.. Trzymaj sie nas a Tatko bedzie dumny , że ma taką mądrą Córcie....
Tak, to prawda ale Genomtec jest przed emisja i cena nie znana. Ja kupowałam SDS gdy cena emisji chyba już była znana i były te spadki na 14.xx. Ale obecnie rzeczywiście jestem bardziej do przodu niż Tatko, niewiele ale lepiej. Najlepiej wyszłam na Bioceltix. Tam też była emisja i spadki i załapałam się po ok 40zl. Miłego inwestowania.