• Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Krystyna [146.70.144.*]
    Dzień dobry Państwu, uczestniczyłam w pozwie zbirowoym przeciwko pixpal z kancelarią Nexus. Oddali mi zarobione środki ale dostałam na kilka tysięcy większy przelew niż powinnam, a kancelaria od 2 dni nie odbiera ani nie odpisuje na maile. Nie wiem czy mogę te pieniądze wypłacić bo czytałam że jak nie jestem pewna to nie powinnam tego ruszać. KToś miał taki problem??
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Paweł [146.70.144.*]
    A mogłaby pani podeslac kontakt do tej kancelarii? Znalazlem numer ale ciagle zajete i nie iwme czy tam da sie w ogole dodzwonic
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Halina [212.8.253.*]
    proszę o podanie sygnatury sprawy i w której prokuraturze było prowadzone dochodzenie. Pamięta Pani kiedy rozpoczęło się postępowanie?
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Krystyna [84.10.49.*]
    Wie Pan, ja chyba nie mogę takich rzeczy udostępniać. Tam są moje dane osobowe a kancelaria nie przestrzegała rpzed wysyłaniem gdziekolwiek swoich rzeczy
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Halina [70.34.249.*]
    Aha. jednak nie rozumiem. prawnik / adwokat powiedział Pani aby nie podawać sygnatury sprawy? w sygnaturze sprawy nie ma danych osobowych, przecież sygnatur, to:
    - cyfry rzymskiej, określającej wydział danego sądu, w którym sprawa się toczy;
    - jeżeli wydział dzieli się dodatkowo na sekcje, to dodaje się cyfrę arabską określającą daną sekcję;
    - oznaczenia repertorium (ewentualnie wykazu);
    - numeru porządkowego, pod jakim dana sprawa została zarejestrowana w repertorium w danym roku;
    - ostatnich dwóch cyfr oznaczenia roku, w którym akta zostały założone – po znaku łamania „/”.
    My sprawdzając dokumenty po samej sygnaturze, możemy jedynie uzyskać informację, który prokurator zajmował się sprawą, który sąd, czy była wygrana na rzecz poszkodowanego. Nie udzielają informacji o danych prywatnych osoby poszkodowanej, o tym na pewno mówił Pani prawnik. I musiał to wyjaśnić precyzyjnie.
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Szablozębny [70.34.243.*]
    Uważajcie na tę działalność. Podają się za prawników a nimi nie są. Sprawdziłem dopiero po opłaceniu faktury i co najlepsze to kontakt się urwał. Byłem na spotkaniu to jakiś chłopczyk łysiejący z blond włoskami a'la kobieta mnie przywitał, a potem sepleniący Pan bez zębów podający się za mecenasa. Mówili całkiem składnie więc moja wina że sprawdziłem dopiero po opłaceniu. Pod adresem ich nie spotkacie bo to jakieś wirtualne biuro i pojawiają się tam tylko jak chcą kogoś naciągnąć
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.10.49.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.236.81.*]
  • Re: pixpal pixpalpro i celineinvest - chyba wspłpracują UWAGA Autor: ~miłek_sandra [146.70.120.*]
    celine invest - uważajcie, mnie też oszukali, dwadzieścia tysięcy funtów plus wyłudzony kredyt na dychę! to moja strata, zarobek równy zeru - bo nie wypłacili niczego. szukając informacji natrafiła na kilka wątków pozakładanych przez inne osoby pokrzywdzone przez tych oszustów, polecano różne rozwiązania, z jednego ostatecznie musiałam skorzystać, bo przecież nie mogę tego tak zostawić, muszę mieć pieniądze na życie, muszę jakoś zawiesić konieczność spłacania rat w bankach i pożyczkach, a bez sprawy w sądzie, po prostu zostałabym bez niczego i więcej opłat bym miała, niż zarabiam. oddałam sprawę do kancelarii którą parę osób polecało w sprawach przeciwko celineinvest czyli Bamboozle Group, 696-718-446 tu zgodnie z poleceniem szukałam porady i koniec końców na tą kancelarię się zdecydowałam, i w sumie dobrze się stało, bo dzięki nim bank z litwy cofnął do mnie ostatni przelew na pięć tyś zł, wiec mam na rachunki na czerwiec, teraz czekamy na przesłuchanie i na sygnaturę celineinvest - policja powiedziała, że oni mogą być powiązani z pixpal inną grupą która dokładnie tak samo jak celineinvest inwest oszukuje na tych stronach internetowych, uważajcie na obie grupy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.193.246.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.193.246.*]
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Camillos [185.182.193.*]
    To nie czytasz co się tu pisze że jeszcze masz wątpliwości??? Już sie naciołeś na kasę w inwestycjach i jeszcze chcesz pchać grube tysiące w adwokatów bez licencji??? Czytaj komentarze i sam sobie odpowiedz na swoje pytanie. Im trzeba zapłacić kilka dobrych tysięcy a nawet nie są adwokatami…
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~Maria [37.248.178.*]
    Witam Pana. W rezultacie wpisu to z tego co rozumiem, nie poleca Pan usług firmy Nexus-?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.91.192.*]
  • Re: Pixpalpro pixpal pixpaltech Autor: ~marek [37.19.205.*]
    UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.52.152.*]