I nie ma co tu pluć, płakac, pisać bzdury tak było, jest i będzie. To SBE ma 40% udziału w INM ktory to buduje pierwszy na swiecie szpital VR za 40 mln zł !! To SBE zainwestowal kilkanascie mln w INM w tym ostatnio 8 mln bez zabezpieczenia !
To wzrosty INM w lipcu 2020 zapoczatkowaly wzrosty SBE, pozniej tak było też w październiku i w październiku 2021 gdy INM poszedł na 1,698 i był ponad 4 x drozszy od SBE ktory wtedy ledwo dzwignął nad 0,4.
Dobrze wiem jak bylo bo jestem na INM i SBE wlasnie od lipca 2020 gdzie INM kupowalem po 0,9 a SBE po 1 z groszami i wtedy zaczely sie wzrosty. W obie spolki wlizylem kilkaset k zł i nue chwalac sie byc moze to ja dalem impuls do wzrostow. Na SBE mnie nue ma na INM mam 5% akcji tego co mialem w 2020 roku. Zarobilem wliczajac udzial w serii F z pp SBE, wliczajac straty na sprzedazach lacznie prawie 270 k zysku na Kierulach i smieszy mnie trolling i ujadanie leszczy.
Kto mowi inaczej jest zakompleksionym gieldowym ciamajdą a nie ynwestorem gieldowym hehehe
Zarowno INM jak i SBE w tym roku dadza duza stope zwrotu ale to INM zacznie wzrosty.
Stew troll Ta z maila agca@interia.eu pisal takie rzeczy i tak naganial, ze po przeczytaniu sprzedalem z mega zyskiem po 1,8 w piekne lato 2020 a pozniej odkupilem i sprzedal w pazdzierniku po WZA spolki po 1,5. Jak mu napisalem o tym, zl to sie wsciekł i mi mailowo chyba cala rodzine zwyzywał o od k i h .
Moge prsc porobic tylko nie wiem czy to moderator pusci hahaha
Kolo ma jakis problem ze soba, zreszta kto normalny nie majac akcji od ponad 2 lat jako Ta/aaa siedzi na gorach od 6-7 rano, czasem od 5 rano i trolluje na kazdym watku do polnocy czy dluzej :)
Stew rynek VR bedzie sie rozwijal wiec twoje gadanie o strzykawce, klockach lego nue ma sensu bo i rak rynek wyceni to kiedys.
Nawet jakby nic nie mieli to wartosc budynku z dzialka w samym centrum Bydgoszczy to wartosc 50 mln zlotych a obecna kapitalizacja INM to 24 mln.
Mozna dyskutowac o kierulach, ze zadypali a Softblue od 2,8 klamal Michalek o emusjach, ze teraz jeszcze INM ma 19 mpn ktore może spokojnie wyprzedac itd...ale nie zmienia to faktu, ze SBE jest wyceniany tanio jak na spolke ktora co by nue mowic jest rentowna i non stop zatrudnia ludzi.
Wiec to tylko kwestia czasu az kurs sie ruszy, teraz nie cza na spolki z rynku nju smieć...moze dopuero 2 polowa roku.
Chyba, ze kierhle zdecyduja wczesniej lub rozwala system jaja jakim ESPI jak to mowi troll Ta...lewy espi hsha
sama prawda o trollu Ta i Inventionie wisi tu na haku ze stratą na na INM sprzedał z 50% w grudniu 2020 tuż przed 200% wzrostem do 1,7 w październiku 2021 od tego czasu mu się pogorszyło
troll Ta puszacu tu pod nikiem aaa to najwieksze pośmiewisko, nawet Stewa przebija o kilka poziomów hahaha
Trollu bez Inventionu Softa nie ma leszczu, zapamietaj, ze INM to osobny podmiot, osobna dzialka, osobna ksiega wieczysta przez kilka lat od rozliczenua dotacji NIC NIE MOGĄ ZROBIĆ pod groźbą zwrotu 20 mln dotacji hahaha
...a dodatkowo pożyczka 8 mln bez zabezpieczeń wiec nic nie moga sobie przejąć.
Piżyczke rozlicza z NIEOPLACONA emisja 15 mln akcji serii E ktora SBE obją po 1,23 zl ?? Jeszcze troche brakuje wiec musza doplacic hahaha
wnioski o INM bez zmian a teraz SOFBLUE dokupiło ponad 10 mln akcji po 0,14098 zł jakby chcieli zrobić to na rynku to musieli by kupować pod 5 zł patrząc na pustki jakie są na sprzedaży