Lepiej kupcie sobie złoto i czekajcie na koniec kryzysu bo złotówka i inne waluty stracą na wartości. Spółki giełdowe upadną a wy zostaniecie z makulaturą zamiast pieniędzy ;)
Ja kupuję złoto. Nie mam za grosz zaufania do walut FIAT więc nie rozumiem o co ci chodzi przyjacielu Nikt nie musi brać na poważnie tego co tutaj piszę to nie jest porada inwestycyjna
skończ mier not o, ręki nie podałbym takiej kanali, myślisz, ze jesteś śmieszny? Nawet jeśli przez twoje pisanie ktoś sprzedał chociaż 1 akcje rano i jest stratny po wziął takiego pa jaca na poważnnie to czyni to ciebie zwykłym oszustem. Zobaczysz, karma zrobi swoje, 3mam kciuki :)
Jak można być tak zgorzkniałym i zawziętym żeby własnemu rodakowi życzyć choroby?!?!?!?!!!!! Mimo że cię nie lubię to nie życzę ani tobie ani nikomu z twojego otoczenia żeby spotkało cię nieszczęście. Karma dopadnie ciebie za to co właśnie wypisujesz
ja tobie fra jerze nie życzę choroby, karma o tym zdecyduje, jesteś oszustem i zobaczysz jak to sie dla ciebie skończy, wspomnij wtedy tego posta manipulancie. Dla własnych korzyści śmieszku tworzyłem posty, które niejednego zmusiłły do sprzedaży i jest stratny. Zobaczysz, 3mam kciuki za instant karmę :)))
Spekuluję że to właśnie ciebie ona dopadła sprzedając tanio za co teraz obwiniasz cały świat
Napatrzyłem się już na takich gagatków na forum. Albo kupują na ATH albo sprzedają w samym dołku a później nie mogą się pogodzić z podjęciem złej decyzj
Mimo wszystko życzę ci wszystkiego dobrego i góry pieniędzy ;)
Od spadku z 50zl to slysze oblokany o tyle a ten drugi od karmy to co normalny. Się chłopaczki popłakali bo incovo miało być po 50zl a oni nie sprzedali po 6+ I och oszukali XD
Hej,Keks!Wyszedłeś z Carbona tracąc 60%.Pogodziłeś się już z porażką,czy zamierzasz się jakoś odegrać?Na razie winą obarczasz spółkę trollując uparcie.I co na tym zyskasz?Jednak chyba coś Ci chodzi po głowie skoro ciągle tu jesteś.
Odegralem sie na innych rzeczach (CD Projekt i wzrost o 50% przez dwa kwartaly), rok zamykam na mniej-wiecej zero. Carbon to bylo ok 20% portfela, wiec owszem, strata 60% ale w liczbach bezwzglednych zadna tragedia. Przychodze tu nie trollowac, tylko szydzic z ludzi, ktorzy robią złą robotę - plotą pierdoły, popychają mrzonki, niczego nawet nie probują liczyc i chlodno analizowac. I moze uchronię kogos od mojego bledu - pojscia za emocjami, zamiast za trzezwym rachunkiem inwestorskim. Lubie warhammera, chcialem, zeby sie udalo:) Nie robice tak:) chlodno liczcie, badzcie krytyczni i myslcie o Carbonoe jak o producencie łożysk czy benzyny, nie sluchajcie medrkow w rodzaju „swietna wiadomosc, Carbon zarobi, ale nikt nie wie ile i czy w ogole” i nie lećcie kupowac w szale akcji, bo bardzo chcecie w to wierzyc. Liczcie. Tylko, i zawsze.
Dokladnie. Produkt jest we wczesnej fazie, nie ma zadnych przeslanek, zeby go oceniac, nie ma zadnych danych, zeby twierdzic, czy bedzie zyskiem, czy kolejnym pogrążającym i stratnym szitem, jak warhammer- ale wszystkie te mędrki z tego forum juz piszczą, że ŚWIETNA WIADOMOSC, NOOO, TERAZ TO KURS +200%. Z tego sie smieję, i to przed takimi typami przestrzegam nowicjuszy tutaj,
Nie obstawiasz w ciemno, lol:) Obstawiasz cos, co ma jakies realne i mierzalne prawdopodobieństwo przyniesienia mozliwych do oszacowania zysków:) Jak gracie na gieldzie jak na ruletce, to gratulacje:))