• FASING Autor: ~mars [86.63.148.*]
    Co słychać, nie ma żadnych wieści z prezentacji
  • Re: FASING Autor: ~cvbnm [85.128.62.*]
    A to taka świecka tradycja na tej spółce.
  • Re: FASING Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Wyczuwam nerwowość u kolegi - co się stało? Te inne perły nie chcą rosnąć? Nie marnuj czasu na wpisy na Fasingu skoro sprzedałeś akcje (także mi). Idź lepiej na spacer czy pooglądaj telewizję, a o kurs i spółkę to już ja i inni, którzy mają akcje, będziemy się martiwć. Dużych zysków na tych lepszych spółkach życzę.
    Pzdr
    Giełda zamknięta do 9. To jak ma rosnąć? hahahahahaha
  • Re: FASING Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    To co kupiłeś?
    Pzdr
  • Re: FASING Autor: ~majka [82.177.100.*]
    napisze jak urośnie.....
    Zbieram od dłuższego czasu Armaturę. A tak ze 200 akcji jak pisał pajac.
  • Re: FASING Autor: ~NEMO [89.174.253.*]
    Tylko chory czlowiek otwiera watek za watkiem spolki ktora sprzedal,wyglada na to ze inwestycja w spolki przynoszace ,,pewny zysk" na razie przynosi tylko straty,ale to nie powod zeby tutaj wylewac swoje flustracje.Jest mozliwe ze za rok dalej bedziemy pisac podobne teksty ,przy podobnych cenach,istnieje rowniez taka opcja ze bedziemy w tym czasie niezle zarobieni,to sprawa kazdego z inwestujacych na tej spolce ,twoje wpisy i wylewane zale niewiele w moim odczuciu tutaj zmienia.Pzdr.
  • Re: FASING Autor: ~kk [79.185.173.*]
    Dziwna reakcja tego "cvbnm" z samego rana tyle wpisów :::))) ? To chyba pezmyślane działanie ? Bardzo dużo szczegółów zna on o Fasingu ,a na innych spółkach to nie udzila się ??
    Boście mnie zirytowali. A co za problem walnąć kilka wpisów? A jakie tajne szczegóły podaję? Tylko takie które każdy może znaleźć w ESPI. Przecież wiesz co to jest, prawda?
  • Re: FASING Autor: ~Kasiarz [192.168.0.*]
    może a konto spodziewanych zysków z Fasinga wykupił sobie wakacje na Seszelach a tu małe rozczarowanie, nie urosło tak jak zakładał

jak wszedłem na forum to myślałem, że Fasing Joya przejmuje a tu tylko jedne krzykacz się uaktywnił
    Dobre.
[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.