A ty się nazywasz Jackowski - Jasnowidz, że wiesz że Zarząd pracuje nad tą sprawą? To dopisz może jeszcze jak długo będzie się trudził i kiedy skończy? W 2030 czy 2050 r.?>?>?>?>?>?>?>?>?>?
Dnia 2024-05-16 o godz. 12:49 ~pixel napisał(a): > A ty się nazywasz Jackowski - Jasnowidz, że wiesz że Zarząd pracuje nad tą sprawą? > To dopisz może jeszcze jak długo będzie się trudził i kiedy skończy? > W 2030 czy 2050 r.?>?>?>?>?>?>?>?>?>? >
Wiem i nie nazywam się Jackowski. Taką odpowiedź otrzymałem teraz z tej złodziejskiej spółki na moje pytanie w sprawie akcji 0, które wysłałem ponad rok temu. A ty co zrobiłeś w tej sprawie, gościu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2024-05-16 o godz. 13:51 ~abc napisał(a): > Dnia 2024-05-16 o godz. 12:49 ~pixel napisał(a): > > A ty się nazywasz Jackowski - Jasnowidz, że wiesz że Zarząd pracuje nad tą sprawą? > > To dopisz może jeszcze jak długo będzie się trudził i kiedy skończy? > > W 2030 czy 2050 r.?>?>?>?>?>?>?>?>?>? > > > > Wiem i nie nazywam się Jackowski. Taką odpowiedź otrzymałem teraz z tej złodziejskiej spółki na moje pytanie w sprawie akcji 0, które wysłałem ponad rok temu. A ty co zrobiłeś w tej sprawie, gościu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry, ale wydawało mi się że omawiany tekst napisał jeden z trolli - naganiaczy usprawiedliwiających Zarząd. Ja też nie nazywam się Jackowski i nie mogę wiedzieć co miałeś na tzw. myśli. Co do mojej działalności to głównie przejawia się na tym forum. Ale oprócz tego wysyłałem zapytania o akcje serii "O" do GMZ, jednak nie otrzymałem żadnej odpowiedzi >>>>>>>>>>>>>>>>>
Dnia 2024-05-16 o godz. 12:49 ~pixel napisał(a): > A ty się nazywasz Jackowski - Jasnowidz, że wiesz że Zarząd pracuje nad tą sprawą? > To dopisz może jeszcze jak długo będzie się trudził i kiedy skończy? > W 2030 czy 2050 r.?>?>?>?>?>?>?>?>?>? >
Sprzedalem to badziewie ze stratą, dwa lata kisiłem czekajac na niewiadomo co, wreszcie wolny. Tylko jeszcze ta seria o zasmieca mi portfel... Nigdy wiecej pp i nigdy wiecej nc
Dnia 2023-03-18 o godz. 11:00 ~PL napisał(a): > Czy orientuje się ktoś, kiedy nastąpi wprowadzenie do obiegu akcji serii O?
Tutejszy naganiacz, znany m.in. jako Inwestor i Nauczyciel, wstawia ostatnio w kółko teksty, żeby czekać na raport 30 maja. Szkoda, że nie w tym kontekście.