2 416 followers. Pytanie czy to dobre miejsce jak na tę chwilę? Jeżeli ktoś ma wiedzę i doświadczenie jeśli chodzi o miejsce na global w ewentualną sprzedaż to proszę o merytoryczne wypowiedzi.
Wszyscy wiedzą, że to dobre miejsce. Cena spółki wynika z tego, że Sankowski napisał w raporcie, że być może będzie emisja, może pożyczka i że finansowanie jest kwestią do rozwiązania. Ale 750 to bardzo dobre miejsce w 4 miesiące.
A nie masz Esa wrażenia że Sankowski już któryś raz zamieszcza informacje że tak to nazwę utrudniające wzrosty ile razy taki wzrost się pojawia. Moment pojawienia się informacji o emisji był w momencie bliskiego przełamania trendu spadkowego na W1 co dałoby bardzo mocny sygnał do góry. I kiedy była walka o trend wzrostowy Sankowski wyskoczył jak królik z kapelusza z emisją która nawet nie wiadomo czy będzie miała miejsce. Teraz będzie to wisiało nad nami tygodniami. Nie wiem czy tylko ja mam wrażenie że szefowie tej spółki wcale nie chcą żeby rosła i mam wrażenie że robią wiele aby tak się nie stało. Może to moja nadmierna podejrzliwość, ale nie wierzę że ludzie zarządzający spółką giełdową są aż takimi pierdołami.
Mam wrazenie, ze, niestety, nie jest tak sprytny. Tragicznie to jest zarzadzane pod katem gieldy. Przynajmniej Holstin jest jako tako promowany. Zdolni ludzie ale chyba niezbyt lotni biznesowo.
wdzięczni za to że dostali setki tysięcy akcji a darmo !!! następnie sprzedali to po kilka zł zbijając kurs z 17 zł na 2 zł !!! a do spółki nic nie dołożyli tylko POŻYCZYLI NA PROCENT !!! - tak to wygląda na prawdę teraz pewnie dalej cenę będą zbijać w dół bo emisję zrobią sobie z WIELKĄ ŁASKĄ po 10 groszy !!! ....łaskawcy .....