• Sprzedawać póki można Autor: ~PKOBPinwest [81.15.244.*]
    bo niedługo zostanie wam tylko anulowany dług i nic więcej
  • Re: Sprzedawać póki można Autor: ~Mustafa [46.134.65.*]
    Tak może być ja na waszym miejscu bym to sprzedał :) przecież jasno napisali w komunikatach że chcą ta spółkę znieść z giełdy to wtedy koniec .
  • Re: Sprzedawać póki można Autor: ~thiago [83.31.69.*]
    to co ich powstrzymuje Twoim zdaniem ??
  • Re: Sprzedawać póki można Autor: ~thiago [83.31.69.*]
    boją się małych inwestorów ? .... tak od co najmniej 10 lat ?
  • Re: Sprzedawać póki można Autor: ~Mustafi [46.134.65.*]
    Chodzi o to żeby sprawy ciągnęły się latami wtedy między czasie inne firmy podfirmy upadną wierzyciele umrą na covid i na śmierć pt zmarł nagle i ect później anulowanie długo bo się ktoś nie zgłosił przez tyle lat itd granie na czas . Międzyczasie to się sprzeda tamto się upłynni i tak o firmie każdy zapomni bo kartofel nie będzie gorący tylko zimny i zgnity ..buhahaha teraz czas wydymać małych naiwnych inwestorów i zabrać im akcje skasować zlikwidować podzielić zutylizować hihi tak żeby nikt nie rościł pretensji.
  • restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~PKOinwers [81.15.244.*]
    a zobaczcie w dokumencie ile firm przez PBG upadło, przez brak spłat wierzytelności
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    To nie tak że upadły przez Pbg bo Pbg też upadło przez numery że stadionami z drogami itd powiedzmy sobie szczerze że to były złote czasy do złodziei vatowskich gdzie robili kosmiczne walki na fakturach oszukiwaniu pracowników podfirm itd na dostarczaniu wadliwego podłoża materiału a często nie dostarczania materiału bo został on wcześniej już gdzieś sprzedany i drogi nie były odpowiednio robione odpowiednie osoby zarobiły na tym setki milionów i teraz są przykładnymi obywatelami chodzącymi do kościoła . Jest jedna zasada że jak ktoś w Polsce dorobił się milionów to tylko na jakimś przekręcie mało jest takich którzy coś stworzyli i na tym zarobili. Popatrzmy na takie Pbg które za pakiet Rafako zapłaciło 500 mln ? A teraz Rafako chce go odkupić za grosze? Czy to nie jest wałek? A miliardowy DLUG fikcyjny został zamieniony na dodruk 700 mln akcji i dług niby zniknął a teraz znowu się dług pojawił a ilość didrukowanych akcji pozostała? Czy to nie wałek? A utajnione ugody ? A odszkodowania i sprawy w sądach tyle lat i końca nie ma? A teraz jakiś podział Pbg? Co to wszystko jest jak nie przekręt.
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Noniewiemniewiem [46.187.235.*]
    No Musrafi jestem z Ciebie dumny.
    Z pbg tu numery, ze ja p.....
    Właśnie chocby te ugody przez lata utajnione, a mimo wszystko twierdza, że spolka do likwidacji czy teraz do podziału z usunięciem akcji z obrotu i cuda wianki jakieś.
    W zdrowym kraju to juz te filipiaki i inne cwaniaki swiat zza krat by ogladaly, ale w Republic banan of poland to tylko drobnym dadzą w...l i wszystko przeciez gra nie?
    I jeszcze ten mafijny knf, zenada...
    Dobra dosyc narzekania, bo i tak nic to nie da, niech robia wreszcie pompke bo nudy straszne...

• Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Ostrozny [81.15.244.*]
    dlatego dla mnie to jest trup, moglbym jeszcze raz to kupić ale po co
    A kup, najwyżej straty se porobisz...
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~thiago [83.31.69.*]
    idąc tym tokiem rozumowania to ,,przekręt " w drugą stronę jest tak samo możliwy , pozdrawiam ......a niespodzianka jaka by była , he he he
    Jest info na rafce.

• Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Czekam_ [87.99.8.*]
    A ja czekam nawet 10 lat.

Jak wróci na złotówki to na dobrej klasy samochód będzie od tak.
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Jakubek [37.29.239.*]
    Po wojnie na Ukrainie dużo może się zmienić. Każda firma budowlana będzie na wagę złota , a te które da się reanimować będą miały szanse
    na odrodzenie i powrót do normalości.
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Mietek [81.15.244.*]
    zobacz kto sygnuje się za PBG Operatora, pełnoprawny likwidator z uprawnieniami i doświadczeniem... nie restrukturyzator, iwestor czy inna fucha wskazująca na poprawę sytuacji..

to zmierza w celu likwidacji i zaspokojenia wierzycieli
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Hitler [188.147.12.*]
    Mieteeeeeeeeeeek po co tu siedzisz?
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Mietek [81.15.244.*]
    posiedzę aż ściągną to z notowań
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Mustafi [195.164.165.*]
    No to sobie jeszcze poczekasz hehe .. niedługo fajny komunikat niejednego zaskoczy .posiadaczy raczej pozytywnie. Ale .... Co ja tam wiem. Buhahaha
  • Re: restrukturyzacja 2023 PBG Autor: ~Inwestor [81.15.244.*]
    nic nie wiesz... w dokumentach wszystko widać jak to się skończy
[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.