• GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~KornelBudrys [89.64.125.*]
    na GCB London wpadłem w sumie przeZ przypadek. Na Facebooku była reklama od Antoni Zieliński i było gadu gadu, jak to nie jest fajnie , jak to dużo można zyskać przy małych kwotach inwestycji. Po kilku próbach i wpłatach rzędu 100/200/400 zł faktycznie jakiś zysk wygenerowaliśmy. Dałem się namówić na kolejne wpłaty, łyknąłem wszystko jak pelikan. Później jeszcze wciągnął mnie w simpleway - tam też inwestowałem - NA SZCZĘŚCIE - znacznie , znacznie mniej.
    Przy gcb london straciłem kwotę rzędu 63 tys euro, przy simpleway niecałe 10 tys. Pewnie resztę kontaktu z Antonim wiecie jak przebiegał. Próba wypłaty, jeden podatek oplacony, wszedł za późno, drugi opłacony, dostałem potwierdzenie przelewu a później pismo z aml że wstrzymali - pomyślałem sobie WTF ??? - miałem puścić i ten przelew ale skontaktowałem się z aml, z MasterCard - pogooglowalem i okazało się że po prostu dałem się wciągnąć w spirale klmast i oszustw :(. Nie pytajcie jak, to był amok, jak przypominam.sobie co i jak robiłem, to poważnie jakby mi ktoś dał pro*** chy i jakbym wszystko robił pod wpływem!! :(.
    Szukałem ratunku, pewnie że tak, czy znalazlem - tak, czy można od nich odzyskać skradzioną kasę? Tak. Ale kosztowało mnie to konieczność wzięcia pożyczki na opłatę za sprawę bo już nie miałem żadnej kasy. Kosztowało mnie to 8 miesięcy stresu nerwów i zgryzoty, bo tyle.czasu czekałem żeby coś się w sprawie ruszyło. Później kolejne miesiące w sumie kolejnych 14 czy oddadzą wszystko. Udało się.
    W razie jeśli ktoś jeszcze ma z nimi nierozwiązane sprawy i za sobą tragiczną w skutkach przygodę z tą bandą oszustwo - piszcie , jak tylko będę mógł pomóc to pomogę. Pozdro!
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~kazimierzzalanski [185.177.126.*]
    Antoni Zieliński to jest mały szemrany sqrw**iel! co oszukuje i kradnie!! oszwabił już kupę ludzi. na facebooku jest o nim cały wątek ! jesteśmy w jednej z grupie na czacie w messenger i kilkunastoma osobami i w tyle też osób będziemy robić sprawę zbiorową przeciwko temu pajacowi! jeśli też cię oszukał to dołącz do nas im więcej zarzutów ! i im nas będzie więcej tym szybciej się go uwali!! można się na mnie powołać w rozmowie: 696718446
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~kolegatytus [146.70.118.*]
    rozmawiałem z samego rana. Jakąś babeczka podała mi adres kancelarii , mam jej wysłać doksy do analizy i będę wiedział czy jest jakaś szansa .. chyba w piątek mają się do mnie odezwać.
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~kamilkropkiewicz [64.176.64.*]
    kazimierzzalanski,- dziękuję. rozmawiałem już z kancelarią. prawnika nie było teraz, ale rozmawiałem z przemiłą panią. podała mi wszystkie niezbędne rzeczy, które miałem przygotować do sprawdzenia. wczoraj im wszystko już przesłałem. Dziś rano jeszcze dosłałem nagranie, bo z samego rana jeszcze do mnie dzwonił niby pracownik Antoniego Zielinskiego podpytać co u mnie i kiedy wypłacę swoje środki. jutro mam mieć informację, czy będę mógł uczestniczyć w postępowaniu karnym. Do końca marca są przyjmowane zgłoszenia ludzi okradzionhych przez GCB London. Dowiedziałem się też, na szczęście to akurat mnie nie dotyczy, żę gcb london jest powiązane z platformą inwestycyjną która podszywa się pod bank, chodzi o rcebanque!
    po weekendzie dam znać co i jak, jeśli będę coś wiedział
    #oszukany przez brokera #okradziony #forexrev #antonizielinski
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~szczecinwin [37.19.199.*]
    A wiesz coś o celineinvest albo simpleway.worlds ? Mnie obie te strony oszukały i chyba Są ze sobą związane. Jedna twierdziła że ma.moja kasę z tej drugiej. Ukradli mi na celine 9 tyś. A na sipmpleway kolejne 4 tysie :(
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~dawid [212.8.250.*]
    Zielinki to ciul!! gcblondon i rcebanque w obu platformach oszukuje ludzi!!
    Ukradli mi 2300euro!!
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~koziulski [169.150.218.*]
    gcblondonltd.com oni oszukują dalej. Podszywając się pod blockchain jak już inaczej nie mogą wysępić pieniędzy! Na mnie zarobili 37 tyś :/. Nie odpuszczę im.
    3 tygodnie temu zgłosiłem sprawę do prokuratury. Kancelaria napisała wyśmienite zawiadomienie, mam.od cholery dowodów na nich w tym innych osób z zagranicy których też gcb London oszukał!! gdyby ktoś potrzebował więcej info albo chciał się dopisać do sprawy to można.pod tym nr ..696 718... 446..
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~szymon [138.199.7.*]
    gcblondonltd.com i rcebanque dwa oszukańcze twory! Jeden gra na drugiego! Ci sami ludzie tam pracują! Te same głosy tylko nazwiska zmienione. Te same śpiewki! Przełożony zadzwoni, kierownik ma lepsze oferty a kierownik księgowości powie co i jak z wyplatania! Wszystko kłamstwo. W poniedziałek mam mieć informację czy moja sprawa będzie przyjęta i czy ruszy na koniec marca postępowanie również dla mnie. dziękuję za pomoc "koziulski"
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~havetadrian [185.252.223.*]
    cały zeszły i ten rok zabierają pieniądze! w 2022 reklamowali się na face booku, w ostatnim kwartale 2022 FCA wpisał ich na listę obostrzeń ! a knf nasz w pl milczy i przez to utopiłem 80 tysiecy!, skład miałem wiedzieć żeby szukac na zagranicznych stronach, skoro potentat jak face book puszcza ich reklamy i pozwala na to!! a to że gcblondonltd.com z rcebanque.com jest powiązane, to na bank !! nie ma takich zbieżności, a ludzie dalej się nabierają. dzięuję za namiar, na jutro na rozmowę jestem umówiony
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? palmerfinancecompany Autor: ~dominikpawlicki [149.102.244.*]
    uważajcie na nich, gcblondon jest powiązany z palmerfinancecompany - to ich nowa strona, brytyjska komisja finansowa ujawniła w ubiegłym tygodniu ich powiązanie !!
    gbc london i palmer finance to oszuści !
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: stachsgh [88.220.131.*]
    Heja !!
    Cieszę się, że to nie Antoni Macierewicz, a oni też są spox
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński? Autor: ~tren [89.64.107.*]
    GLOCIN - uważajcie na tę platformę i jej przedstawicieli, naciąłem się na kilka tys. euro. Nie wpłacajcie tam bo nic nie odzyskacie.
  • Re: GCB London LTD - Antoni Zieliński Autor: ~Rybka [86.56.144.*]
    Witam, mam podobną sytuację jak pan. Bardzo proszę o kontakt i pomoc, nie wiem już co mam robić. Bardzo będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje jak udało się panu odzyskać pieniądze.
    Być może mi też się jakoś uda.
    Bardzo proszę