• Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: ~Obserwator [31.0.83.*]
    Nara, nara, nara...
  • Re: Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: ~J-23 [31.61.234.*]
    a więc P O W O D Z E N I A 

Ps.
    ciekawe jak zawirowania na świecie po upadku banku SILICON VALLEY w USA odbije się na kursie 'holdingu' z Lublina
    jestem pełen obaw o kurs ,.....
  • Re: Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Dnia 2023-03-13 o godz. 19:40 ~J-23 napisał(a):
    > a więc P O W O D Z E N I A 
    >
    > Ps.
    > ciekawe jak zawirowania na świecie po upadku banku SILICON VALLEY w USA odbije się na kursie 'holdingu' z Lublina
    > jestem pełen obaw o kurs ,.....

Sanwil nie ma długów, tylko nadwyżki finansowe. Zacznij martwić się o słonecznego smoka, bo wojenka powoli się kończy i będzie zmiana wajchy :-).
  • Re: Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: cmpunk [31.61.243.*]
    Spojrzałem na ten wynalazek... C/WK to 280
    To przy takich parametrach Sanwil powinien kosztować coś w okolicach 900 zeta. Dla mnie spoko, wierzę, że wtedy ten obserwator będzie naganiać na Sanka x-D.
    I te przychody...
  • Re: Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Dnia 2023-03-13 o godz. 22:31 cmpunk napisał(a):
    > Spojrzałem na ten wynalazek... C/WK to 280
    > To przy takich parametrach Sanwil powinien kosztować coś w okolicach 900 zeta. Dla mnie spoko, wierzę, że wtedy ten obserwator będzie naganiać na Sanka x-D.
    > I te przychody...

dzięki wcpunk , WIELKIE DZIĘKI , za kolejną MEGA trafną 'analizę'

ostatnio jak tak 'fachowo' "analizowałeś" ŚciemaNET (SferaNET) pamiętasz jeszcze ?, to po tych twoich "analizach" wyrwał o kolejne ~3-4 zet na akcji i ja teraz mam tam ~300% na akcji
    Wielkie DZIĘKI jeszcze raz

Ps.
    Ja też tak jak ty spojrzałem na ten ETNAsoft, coś mi to przypomina (SFERAnet ?)
    wc**** napisz może jakąś swoją "analizę" o tym ETNAsoft tak jak niedawno o SferaNET
  • Re: Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: cmpunk [31.61.234.*]
    Dnia 2023-03-14 o godz. 09:57 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-03-13 o godz. 22:31 cmpunk napisał(a):
    > > Spojrzałem na ten wynalazek... C/WK to 280
    > > To przy takich parametrach Sanwil powinien kosztować coś w okolicach 900 zeta. Dla mnie spoko, wierzę, że wtedy ten obserwator będzie naganiać na Sanka x-D.
    > > I te przychody...
    >
    > dzięki wcpunk , WIELKIE DZIĘKI , za kolejną MEGA trafną 'analizę'
    >
    > ostatnio jak tak 'fachowo' "analizowałeś" ŚciemaNET (SferaNET) pamiętasz jeszcze ?, to po tych twoich "analizach" wyrwał o kolejne ~3-4 zet na akcji i ja teraz mam tam ~300% na akcji
    > Wielkie DZIĘKI jeszcze raz
    >
    > Ps.
    > Ja też tak jak ty spojrzałem na ten ETNAsoft, coś mi to przypomina (SFERAnet ?)
    > wc**** napisz może jakąś swoją "analizę" o tym ETNAsoft tak jak niedawno o SferaNET

Scett, może lepiej od razu idź w MICROSOFT. coś takiego w spodniach ma stryjek Bill x-D.
  • Re: Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Dnia 2023-03-14 o godz. 10:05 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2023-03-14 o godz. 09:57 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2023-03-13 o godz. 22:31 cmpunk napisał(a):
    > > > Spojrzałem na ten wynalazek... C/WK to 280
    > > > To przy takich parametrach Sanwil powinien kosztować coś w okolicach 900 zeta. Dla mnie spoko, wierzę, że wtedy ten obserwator będzie naganiać na Sanka x-D.
    > > > I te przychody...
    > >
    > > dzięki wcpunk , WIELKIE DZIĘKI , za kolejną MEGA trafną 'analizę'
    > >
    > > ostatnio jak tak 'fachowo' "analizowałeś" ŚciemaNET (SferaNET) pamiętasz jeszcze ?, to po tych twoich "analizach" wyrwał o kolejne ~3-4 zet na akcji i ja teraz mam tam ~300% na akcji
    > > Wielkie DZIĘKI jeszcze raz
    > >
    > > Ps.
    > > Ja też tak jak ty spojrzałem na ten ETNAsoft, coś mi to przypomina (SFERAnet ?)
    > > wc**** napisz może jakąś swoją "analizę" o tym ETNAsoft tak jak niedawno o SferaNET
    >
    > Scett, może lepiej od razu idź w MICROSOFT. coś takiego w spodniach ma stryjek Bill x-D.

wcpunk,
    jak widać o SferaNET , SUNDRAGON, czy 4Mass nie chcesz ciągnąć ..... tematu , a przecież to twoje niekwestionowane SUKCESY "analityczne", to może napisz o swoich ulubionych spółkach 'covidowych' np. taki MERCATOR ??? co to miał z 250 zet lada moment wrócić na 700 ,..... ty, wolny-/+ i sand76 rozpisywaliście i naganialiście na te cudo* , a ja wtedy pisałem o 4Mass, SUNDRAGON, czy SferaNET i kto wyszedł na tym lepiej ????

---------------------------------
    ( * ) wtedy te cudo (Mercator) był po ~250 zet , a teraz po waszych analizach chodzi po ~40 zet

Pozdr
    i nie mam dziś już więcej czasu sorrki (nawet na obserwowanie snw i dzisiejszych MEGA wzrostów 418 akcjami)
  • Re: Spadam w objęcia Etnasoft !!! Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2023-03-13 o godz. 22:00 cmpunk napisał(a):
    > Sanwil nie ma długów, tylko nadwyżki finansowe. Zacznij martwić się o słonecznego smoka, bo wojenka powoli się kończy i będzie zmiana wajchy :-).

TAK, TAk, tak
    martwię się strasznie o słonecznego smoka ( SUNDRAGON ) , bo mam juz na nim +11% (przy 0,595) i nie wiem czy trzymać , czy już wywalić bo ja akcji nie K O L E K C J O N U J Ę , 'tylko' na nich zarabiam

[x]
SANWIL -1,96% 1,50 2025-09-25 13:16:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.