Dnia 2023-03-14 o godz. 10:05 cmpunk napisał(a):
> Dnia 2023-03-14 o godz. 09:57 ~J-23 napisał(a):
> > Dnia 2023-03-13 o godz. 22:31 cmpunk napisał(a):
> > > Spojrzałem na ten wynalazek... C/WK to 280
> > > To przy takich parametrach Sanwil powinien kosztować coś w okolicach 900 zeta. Dla mnie spoko, wierzę, że wtedy ten obserwator będzie naganiać na Sanka x-D.
> > > I te przychody...
> >
> > dzięki wcpunk , WIELKIE DZIĘKI , za kolejną MEGA trafną 'analizę'
> >
> > ostatnio jak tak 'fachowo' "analizowałeś" ŚciemaNET (SferaNET) pamiętasz jeszcze ?, to po tych twoich "analizach" wyrwał o kolejne ~3-4 zet na akcji i ja teraz mam tam ~300% na akcji
> > Wielkie DZIĘKI jeszcze raz
> >
> > Ps.
> > Ja też tak jak ty spojrzałem na ten ETNAsoft, coś mi to przypomina (SFERAnet ?)
> > wc**** napisz może jakąś swoją "analizę" o tym ETNAsoft tak jak niedawno o SferaNET
>
> Scett, może lepiej od razu idź w MICROSOFT. coś takiego w spodniach ma stryjek Bill x-D.
wcpunk,
jak widać o SferaNET , SUNDRAGON, czy 4Mass nie chcesz ciągnąć ..... tematu , a przecież to twoje niekwestionowane SUKCESY "analityczne", to może napisz o swoich ulubionych spółkach 'covidowych' np. taki MERCATOR ??? co to miał z 250 zet lada moment wrócić na 700 ,..... ty, wolny-/+ i sand76 rozpisywaliście i naganialiście na te cudo* , a ja wtedy pisałem o 4Mass, SUNDRAGON, czy SferaNET i kto wyszedł na tym lepiej ????
---------------------------------
( * ) wtedy te cudo (Mercator) był po ~250 zet , a teraz po waszych analizach chodzi po ~40 zet
Pozdr
i nie mam dziś już więcej czasu sorrki (nawet na obserwowanie snw i dzisiejszych MEGA wzrostów 418 akcjami)