• Ciekawe ? Autor: ~Pracuś [46.215.233.*]
    Dziś jadąc metrem usłyszałem rozmowę Pana w garniturze i eleganckim płaszczu, że jest bardzo ciekawa spółka na warszawskiej giełdzie. Mówił, że mało jest spółek w tych czasach, które chronią kapitał a ta jest jedną z nielicznych. Powiedział cyt. "co Ci zależy i tak kasa leży, stracić nie stracisz a spółka perspektywiczna". Patrząc na ff ok 12 % i na arkusz zleceń ciężko chyba będzie kupic wieksza ilość bez znacznego wzrostu kursu ?

• Re: Ciekawe ? Autor: ~Nieładnie [31.60.109.*]
    Na JSW też tego posta umieściłeś
    https://m.bankier.pl/forum/temat/13062047
    Naganiasz ?
  • Re: Ciekawe ? Autor: ~Pracuś [46.215.233.*]
    Na co mam naganiać, poprostu jestem ciekawy czy to może być prawda ? Bo analizując arkusz zleceń to tutaj ciężko kupić większy pakiet bez wystrzału kursu. A w ostatnim raporcie maja już 62 mln złotych do przodu, wszystkie zadłużenia poregulowane i ustalone harmonogramy spłat, a to co się dzieje na rynku pracy to kura znosząca złote jaja (do większosci większych firm zatrudnić się można tylko przez agencje pracy typu wlaśnie GI) . Gi ma bardzo dużo umów z dużymi koncernami. A nowe prawo dla obcokrajowców dotyczące ich zatriudnienia to jest poprostu dla nich coś pięknego. Ukrainki i Ukraińcy + bardzo duża ilość osób z Indii, Bangladeszu, Gruzji, Kazachstanu itp. to jest woda na młyn dla takiej firmy. Analizując historyczne dane jeszcze poprzedniej firmy i max kurs 24 zł to śmiem twierdzić, że chciałbym mieć taką spółkę w portfelu i będę skubał po troszku zwiększając pakiet.
  • Re: Ciekawe ? Autor: ~Ja [77.222.238.*]
    Skub ... nikt nie broni.
  • Re: Ciekawe ? Autor: ~robinhood [5.174.148.*]
    Po co ktoś ma tu naganiać ? Za 1,45 w każdej chwili można oddać, a Ci co zostali czekają i tak do września
  • Re: Ciekawe ? Autor: ~kris [146.70.85.*]
    za 1,45 można kupić ? Chyba 100 sztuk. Popatrz na arkusz i się wypowiadaj. Chyba że taką ilością handlujesz?
  • GI kupuje wszystko po 1,45 kazdą ilość z ukrytego Autor: ~GIKING [37.248.97.*]
    Dlatego nie ma ryzyka, tylko góra!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.