Obserwuję tę spółkę od dłuższego czasu i powiem ci że jest mocno odleszczona.Reszte wiesz sam.
http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=31&zl=V
to ze plukanie nadal trwa to ja wiem,
sam zbieram od jakiegos casu w ok. 2pln
a szczegolnie sie ciesze jak odbieram ponizej 2pln :))
=dziekuje dzisiaj ponownie:))
mnie ciekawi czy stormm zacznie niebawem zakupy, bo jest w czym wybierac,
i zaczna zarabiac na tych spadkach, tak jak straszyli ze beda :))
na to licze i na pewno troszku dobiore znowu :))
wiadomo ze patrzac na szeroki rynek, STM teraz po tej cenie jest bardzo stabilnym poziomem i atrakcyjny na spokojna akumulacje.
po burzy zawsze swieci slonce - cirpliwosc jest zlotem
jak patrze na notowania, to widze jak niemałe ilosci kupują ludzie, mądry kupi a za pół roku z mądrego przekształci się w bogatego... z ranka jak widziałem zlecenia na setki akcji na spółkach tak teraz na tysiace akcji, coraz większe pakieciki
pocieszeniem dla posiadaczy STM jest fakt ze juz nie ma za bardzo z czego spadac :))
tylko ostatki malych wyrzucaja po te swoje 200 - 300 akcji ktore w wiekszosci sa odbierane przez bardziej cierpliwych
dzisiaj ponownie dziekuje im za taniochy...
rynek jest juz coraz blizej swojego dna i ta paniczna euforia zbliza sie coraz wiekszymi krokami do niedalekiej stabilizacji - ten tydzien z wielu wzgledow mial byc i jest przelomowym tego krachu...
aby do soboty i wtedy wiele mozgow ochlonie i od nastepnego tygodnia budowanie spokoju na swiatowych rynkach
"Dobrze, że dziś mamy piątek" - powiedział główny analityk First International Traders Marek Rogalski, który ma nadzieję, że weekend da szansę na zahamowanie paniki na rynkach kapitałowych.
"Kluczowe będzie otwarcie i przebieg sesji w USA" - powiedział Rogalski. Jego zdaniem, jeśli uda się ograniczyć spadki na Wall Street do poziomu 2-3 proc., to można będzie liczyć na poprawę nastrojów na początku przyszłego tygodnia. Z kolei weekend da szansę na przedstawienie nowego planu wsparcia dla instytucji finansowych.
"Rynek jest dziś w panice, ale z doświadczenia wiemy, że przekształca się ona czasem w euforię" - przypomniał Rogalski. Według niego, możemy w przyszłym tygodniu liczyć na znaczące odbicie, ale pod warunkiem przedstawienia planu wsparcia rynku (na weekend zaplanowano spotkanie G-7), być może również zablokowania możliwości krótkiej sprzedaży.