• zwolnienia ALL in games Autor: ~brrr [95.48.148.*]
    poczytajcie a się dowiecie, wygląda na bankruta
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Wierzyciel [37.47.147.*]
    Można prosić o więcej informacji?
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~SZpachla [46.204.109.*]
    Nie dowiesz się nic więcej bo gość pisze zasadą "nie ważne co ważne by napisać " a im bardziej enigmatycznie tym lepiej.
    Poczekaj na spokojnie na raport finansowy, sam wyciągniesz wnioski
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Bro [37.47.147.*]
    Byc może. zapytałem bo mnie również doszły takie słuchy Ale nie mam na nie żadnego potwierdzenia pisemnego o którym pisze człowiek powyżej stąd moja ciekawość
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~SZpachla [46.204.109.*]
    Skąd cię doszły takie słuchy?
    Masz jakieś wiarygodne źródło informacji?
    Czy gdzieś tam przeczytałeś na forach od sfrustrowanych pracowników, którzy stracili tam pracę?
    Nie odbieraj tego jako naskok na Ciebie
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Bro [37.47.147.*]
    Nie odbieram luz. Nie na forum choć tam tez czasem są różne fajne smaczki. Można powiedzieć że mam informację z pierwszej ręki, a że te ta "ręka" lubi paplać I opowiadać bajki to myślałem że znajdę gdzieś wiarygodniejsze źródło. Choć w tym wypadku myślę że mówi prawdę bo to nie jest informacja in plus wiec kłamstwo byłoby tu dziwne
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Alling [176.221.120.*]
    Jak ktoś redukuje zatrudnienie czy sprzedaje niepotrzebne biura uważasz że jest bankrutem ? Bo ja uważam że zwiększa zysk.
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~wszystkoniegra [83.10.5.*]
    Żeby mieć zysk, to trzeba jeszcze coś sprzedawać
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Trustme [178.235.176.*]
    Tak. Dokładnie tak.
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Allindown [188.146.139.*]
    Redukcja zatrudnienia tez zależy od tego kogo zwalniają. Jakby zwolnili jedną z 10 niepotrzebnych asystentek to zgodziłbym się. Natomiast w momencie kiedy kluczowi pracownicy są zwalniani to już nie.
    Biuro nie jest ich, to tylko oddanie części podnajmu.
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Rel [178.235.176.*]
    Dokładnie. Widać ile osób w ostatnim czasie rozpoczęło prace u konkurencji.
  • Re: zwolnienia ALL in games Autor: ~Exemployee [188.146.142.*]
    Otóż to. Wiecie kto w tej spolce jest najważniejszy? Ludzi którzy z ta spółka nie maja nic wspólnego a pracują na rzecz pana, jak to ktoś nazwał „o bardzo popularnym nazwisku” i na rzecz jego kolejnych niedochodowych interesów, które nijak się maja do allin. Jak jeszcze tam pracowałem to była sytuacja ze ludzie z firmy nie mieli gdzie siedzieć bo „popularny” kazał opróżnić jeden pokój na rzecz jego spółeczki. Paranoja. Uciekać jak najdalej. Zarówno pracownicy, ludzie zainteresowani pracą w tym mule, akcjonariusze. Omijajcie szerokim łukiem bo dopóki są tam takie osoby jak wymieniłem to w spolce się nic nie zmieni. Każdy gra pod siebie. Nie ma tam zespołu.
[x]
AIGAMES 1,02% 0,99 2025-10-03 14:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.