Nie dowiesz się nic więcej bo gość pisze zasadą "nie ważne co ważne by napisać " a im bardziej enigmatycznie tym lepiej.
Poczekaj na spokojnie na raport finansowy, sam wyciągniesz wnioski
Byc może. zapytałem bo mnie również doszły takie słuchy Ale nie mam na nie żadnego potwierdzenia pisemnego o którym pisze człowiek powyżej stąd moja ciekawość
Skąd cię doszły takie słuchy?
Masz jakieś wiarygodne źródło informacji?
Czy gdzieś tam przeczytałeś na forach od sfrustrowanych pracowników, którzy stracili tam pracę?
Nie odbieraj tego jako naskok na Ciebie
Nie odbieram luz. Nie na forum choć tam tez czasem są różne fajne smaczki. Można powiedzieć że mam informację z pierwszej ręki, a że te ta "ręka" lubi paplać I opowiadać bajki to myślałem że znajdę gdzieś wiarygodniejsze źródło. Choć w tym wypadku myślę że mówi prawdę bo to nie jest informacja in plus wiec kłamstwo byłoby tu dziwne
Redukcja zatrudnienia tez zależy od tego kogo zwalniają. Jakby zwolnili jedną z 10 niepotrzebnych asystentek to zgodziłbym się. Natomiast w momencie kiedy kluczowi pracownicy są zwalniani to już nie.
Biuro nie jest ich, to tylko oddanie części podnajmu.
Otóż to. Wiecie kto w tej spolce jest najważniejszy? Ludzi którzy z ta spółka nie maja nic wspólnego a pracują na rzecz pana, jak to ktoś nazwał „o bardzo popularnym nazwisku” i na rzecz jego kolejnych niedochodowych interesów, które nijak się maja do allin. Jak jeszcze tam pracowałem to była sytuacja ze ludzie z firmy nie mieli gdzie siedzieć bo „popularny” kazał opróżnić jeden pokój na rzecz jego spółeczki. Paranoja. Uciekać jak najdalej. Zarówno pracownicy, ludzie zainteresowani pracą w tym mule, akcjonariusze. Omijajcie szerokim łukiem bo dopóki są tam takie osoby jak wymieniłem to w spolce się nic nie zmieni. Każdy gra pod siebie. Nie ma tam zespołu.