Dnia 2023-03-08 o godz. 18:54 ~napalm napisał(a): > jaka dywidendę wypłaca w tym roku?
Nie o dywidendę pytaj Zarząd Asseco, ale co mają dla Emiratów i Arabii Saudyjskiej, czy Egiptu. Tu są pieniądze, tu jest kasa, ale jak Asseco wejdzie w potrzeby Egiptu wspierane przez Arabię Saudyjską i Emiraty. By nie było tak ja z dronami, co proponowałem Prezesowi Asseco. Bo nawijanie makaronu na uszy, Arabii Saudyjskiej, nie interesi, mają potrzeby i kasę. A ja nie wiem czy, jestem zainteresowany współpracą z Asseco, gdyż Asseco dawniej nie było zainteresowane współpracą ze mną Mazurem, a ile mi dadzą za współpracę pytam Prezesów Asseco? By Emiraty Płaciły Dużą Kasę?
Szanowny Panie Mazurze.. Ano dają Panu tyle ileż akcyj AssecoPol Pan Szanowny posiada razy kwota dywidendy, której wysokości my maluczcy na ten moment znać nie możemy..
USA USA USA DUŻA KASA ...
... https://www.polimex-mostostal.pl/news/zarzad-polimex-mostostal-podpisal-strategiczne-porozumienie-w-wspolpracy-z-westinghouse..."
Eldorado w polskim IT się skończyło. Zwalniają pracowników, tną wynagrodzenia
55
Z miesiąca na miesiąc rosną długi sektora IT. Firmy zwalniają pracowników, tną im wynagrodzenia. Brakuje zleceń, bo stanęły projekty unijne, klienci – cały przemysł czy banki – oszczędzają na nowych wdrożeniach, a do tego na rynku pojawiły się państwowe molochy, które przejęły dużą część projektów.
To o czym piszesz już jest w cenie. Zwolnienia i cięcia wynagrodzeń z punktu widzenia akcjonariuszy to byłaby dobra informacja gdyby nie to że, to tylko twoja spekulacja..