Szczerze wątpie, nie było premier w 2022 to skąd mają być rekordowe ? teraz nie gra się tutaj pod wyniki za 2022 tylko pod rok 2023 i 2024 które maja być przełomowym
Przełom to już jest. Jeśli tego ktos nie widzi. A raport musi być dobry bo wpływają milestony wiec kasa się zgadza.. a jak prezesa ktos wczoraj słuchał to usłyszał ze projekt z TT jest większy niż SH…bez obaw raport tylko ubije to co jest już świetne na tej spółce.
Chodzi mi o to, aby się nie nastawiać, nie uciekać gdy okaże się, że zarobili mniej niż w 2021, bo raport za 2022 nie jest ważny, wiemy że spółka jest zdrowa, ma pieniądze aby pracować i się rozwijać, większosć akcji jest w dobrym rękach, Babieno dokupował akcji w 2022, to na co czekamy to są przyszłe premiery
Mówiłem, że raport za 2022 nie może być rekordowy, dla mnie bez zaskoczenia, 2022 był rokiem bez premier, ciągneli na sprzedazy gier juz wydanych, finansując powstawanie kilku nowych projektów, podwyższyli swój kapitał, oraz swoje aktywa, jak dla mnie na plus, nie będzie dużych spadków w poniedziałek, żaden rozsądny inwestor nie oczekiwał rekordów
Moncy i stabilny rozwoj. Duze przychody bez premier, wiadomo, glownie z platnosci od wydawcow. Kasy na dalsze projekty i perspektywy jest od cholery....