• Info po sesji Autor: ~Aloy [185.234.241.*]
    Strach bez akcji zostać dzisiaj, może być grubo
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.181.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Info po sesji Autor: ~chudy [5.173.17.*]
    kamikadze spodziewasz się tego od 8 miesięcy gratuluje wytrwałość mi by się znudziło po miesiącu ale napewno dobry z ciebie człowiek i lubisz czuć się potrzebny
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.8.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Info po sesji Autor: ~MasterOfPuppets [46.204.68.*]
    Teeee, ty tam, inżynier kompromitant, jak tam lizanie wajchy co poniedziałek hahahah. Teraz dochodzą jeszcze sesje we wtorki o 11, żeby trzewia mogły odpocząć ?
  • Re: Info po sesji Autor: ~InżynierMaliniak [169.150.218.*]
    Dnia 2023-03-07 o godz. 21:04 ~MasterOfPuppets napisał(a):
    > Teeee, ty tam, inżynier kompromitant, jak tam lizanie wajchy co poniedziałek hahahah. Teraz dochodzą jeszcze sesje we wtorki o 11, żeby trzewia mogły odpocząć ?

tani pulpeciku z przydrożnego baru, podsumujmy to krótko: jesteś na głównym ? przytuliłeś dużo lekkiego grosza bez roboty z podbitki na hubrawym kancie ?

( odpowiedz jasno i bez elaboratu, bo w pierwszym wyrazie zostaniesz olany - tak dla ścisłości )
    Inżynierku kompromitancie, najpierw wytrzyj usta zanim coś napiszesz, bo jeszcze po 11 we wtorek chyba ci kapie.
    Żeby cokolwiek ode mnie żądać musisz sam przestać pisać elaboraty głupot w niekończącej się ilości wątków. Jak sam przestaniesz być w koncu olewany ( choć jak widzę zabawy z wajchą 32 lubisz, więc kto wie, czy kiedykolwiek będziesz suchy), to wtedy ja z ciebie zejdę i napiszę krótko. A że zabawę z takimi nieukami jak ty lubię to popiszemy trochę. Forum po tobie jeździ, sam zacząłeś to teraz lykaj.
    A o moje finanse sie nie martw.
  • Re: Info po sesji Autor: ~InżynierMaliniak [169.150.218.*]
    Dnia 2023-03-08 o godz. 12:29 ~MasterOfPuppets napisał(a):
    > Inżynierku kompromitancie, najpierw wytrzyj usta zanim coś napiszesz, bo jeszcze po 11 we wtorek chyba ci kapie.
    > > Żeby cokolwiek ode mnie żądać musisz sam przestać pisać elaboraty głupot w niekończącej się ilości wątków. Jak sam przestaniesz być w koncu olewany ( choć jak widzę zabawy z wajchą 32 lubisz, więc kto wie, czy kiedykolwiek będziesz suchy), to wtedy ja z ciebie zejdę i napiszę krótko. A że zabawę z takimi nieukami jak ty lubię to popiszemy trochę. Forum po tobie jeździ, sam zacząłeś to teraz lykaj.
    > > A o moje finanse sie nie martw.

tak jak przypuszczałem, zostałeś zlany. Ale głowa do góry :) będąc olanym, też możesz marzyć o łatwej kasie bez roboty pod lipne przejście hubrawej ściemy na główny.

Póki co to sam jesteś olany.
    Do tego dokonujesz jeszcze swoistego zamoZAOLANIA
  • Re: Info po sesji Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    Było to info, czy chciałeś sprzedać akcje i liczyłeś ze ktoś się nabierze?
[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.