To mówisz że Tauron nie zweryfikował z kim podpisał w piątek umowę i ryzykuje wtopę wizerunkową oraz opóźnienie w budowie największej farmy pv w Polsce? Dobre:) Lepsza bajka niż opowieść Spekulanta o 26 zł. Wrzuć źródło swoich rewelacji albo prostuj banany.
Wspaniałe źródło i dowód:) Jesteś gołosłowny. Dzwoniłem i powiedział że płacą i dorzucają drinka z palemką. Jestem równie wiarygodny jak ty. Tylko nie wiem co jeszcze robisz na forum spółki która rzekomo nie płaci podwykonawcom i jest niewarta zainwestowania? Weź mi to wyjaśnij.
XD Za darmo to można tylko w dziób dostać a i to nie zawsze:P Dziękuję za to bezinteresowne ostrzeżenie prosto z serca. Napisz jeszcze donos do Taurona, Jaworowicz z telewizji i ministra Zero. To też jest za darmo:P
Nie pisz nic złego o spółce bo bubu wisi na haku i chce z niego w końcu zejść, działasz tym na jego niekorzyść. To jest przodowy troli wzrostowych. PS. Mam wrażenie, że już nie jesteś spokojny, tak jak kiedyś byłeś.
Przestanę być spokojny dopiero jak ci wszyscy bezinteresowni martwiący się o mój hak i portfel znikną z forum:P Tacy jak ty żebrzący żeby ktoś wyskoczył jak Spekulant i sypnął po 25 groszy. Wtedy to dopiero będzie źle. Paru takich samych cepów mi zarzucało ze jestem opłacanym trollem czyli skoro jeszcze tu nadaję to by znaczyło że firma nadal płaci czyż nie?:P
Jeśli firma nie potrafi się wywiązać z obowiązków wobec akcjonariuszy czyli właścicieli, to prawdopodobieństwo tego, że nie płaci rachunków w terminie oceniam jako wysokie.
Dnia 2023-06-02 o godz. 15:24 ~gracz napisał(a): > To pozytywnie mnie zaskoczyłes myślałem ze wogółe nie maja biura a raporty pisze na kolanie, ale na malowanie bateri na różowo ma kase.
Jak sie nie płaci grubych rachunków za usługi podwykonawcom to chwilowo pieniadze sie ma , chwilowo. A raportów nie pokazuja bo sprawy w sadzie sa to nie ma sie czym chwalić.
A na WZA zamiast omawiać sytuację spółki wszyscy zapijają się szampanem i zajadają kawiorem, przy okazji śmiejąc z tych naiwnych podywkonawców co ciągle wykonują zlecenia a pieniędzy nigdy nie dostają. Tacy to samarytanie pracują dla prezesa i spółki za darmo.
Miałeś rację:) Teraz są dwa wyjścia z nieszczęścia - dla ostrożnych ucieczka, dla odważnych czekanie na nowego właściciela spółki, który ją przejmie. Ech to już chyba będzie mój trzeci tutaj.
No ale to dopiero po raporcie rocznym, nie wiem czy się go doczekamy w tym roku:)
Jaka tam szkoda? Przecież bubuzubu wciąż popija drineczki z palemką bo ani słowem nie raczył się teraz odezwać. Taki to bohater...Jak tam? Dalej wierzysz w umowę z Tauronem? Coś zatkało ostatnio szanownego pana, z resztą...nie tylko jego
https://gielda-dlugow.net/wierzytelnosci/pokaz/395544 https://vindicat.pl/gielda-dlugow/minutor-cellarium-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-adyoapt2h1/ Minutor Inwestycje nie płaci, Cellarium nie płaci, w 2 spółkach górniczych próba restrukturyzacji zakończona ze skutkiem wiadomym, czyli nie płacą... A ktoś najwidoczniej jeszcze wierzy, że Minutor Energia się obroni... Jak dla mnie cała marka Minutor i nazwisko prezesa są spalone w oczach poważnego biznesu. Ktoś miałby wejść w interesy z firmą o takiej reputacji? BeeIn S.A. ładną laurkę im wystawił w opiniach... Zaorać, posypać solą i niech ktoś nowy, pod nową marką próbuje to ratować, nie widzę innej szansy...