• KONIEC Autor: ~realista [83.11.185.*]
    02 października 2008

Rezygnacje z funkcji w Zarządzie i Radzie Nadzorczej

Syndyk masy upadłości Przedsiębiorstwa Produkcyjno-Handlowego Elektromontaż-Export S.A. informuje, że do biura syndyka zostało doręczone oświadczenie Pana Rafała Zagórnego o rezygnacji z funkcji Przewodniczącego Rady Nadzorczej oraz oświadczenia Panów Marka Kossowskiego i Zbigniewa Wasilewskiego o rezygnacji z zajmowanych przez nich funkcji w Zarządzie spółki.

Pozdrawiam wszystkich. Trudno.
  • Re: KONIEC Autor: ~realista [83.11.185.*]
    pięknie przeprowadzona upadłość. zdążyliśmy się pogodzić. nawet akcji nie wydali.
  • Re: KONIEC Autor: ~realista [83.11.185.*]
    wszystko dobrze sfingowane żeby dobrze wyjść z inwestycji prawie po 3zł. leszczy się nałapało co nie miara.
  • Re: KONIEC Autor: ~realista [83.11.165.*]
    jesteśmy wolni. możemy iść.
  • Re: KONIEC Autor: ~realista [83.11.165.*]
    to już jest koniec , nie ma już nic.
  • Re: KONIEC Autor: ~sf [83.10.68.*]
    może jeszcze nie koniec
  • Re: KONIEC Autor: ~kibic [83.10.68.*]
    nikt nic nie pisze dlaczego ja chce rozpisać strate jak mam to zrobić musi byc jaieś wyjście prosz o odpowiedz
  • Re: KONIEC Autor: ~francesko [83.21.248.*]
    Tak to już koniec. Ja już strony elx nie będę otwierał.
    Panowie uznali, że nic już nie można zrobić.
  • Re: KONIEC Autor: ~realista [83.11.197.*]
    to miało graniczyć z cudem, niestety cudu tym razem nie było. do likwidacji całkowitej daleko, a więc straty z tego tytułu będzie można rozpisać (jak znam swoje szczęście) prawdopodobnie wtedy, kiedy zniosą podatek giełdowy.
    można by jeszcze iść do US i dochodzić swego i nie wiem czy tak nie zrobię.
    pozdrawiam wszystkich stałych uczestników forum. dzięki że przez ten cały czas byliśmy razem. łatwiej było się pogodzić z losem.
    zaczynam wszystko od nowa. długa i ciężka droga przed nami.
    coś się wyjaśniło. teraz pozostaje kwestia rozpisania strat.

francesco ukłon w twoją stronę. dzięki.
  • Re: KONIEC Autor: ~19% [79.184.231.*]
    19% po drodze nie chodzi. Choć niedawno ktoś deklarował cheć zakupu
  • Re: KONIEC Autor: ~francesko [83.21.238.*]
    Pozdrawiam realistę i podziękowania za kilkumiesięczną wartę przy elx.
    Teraz pewnie pojawią się liczne komunikaty o kolejnych etapach likwidacji firmy.
  • Re: KONIEC Autor: ~xzx [83.10.73.*]
    sprzedają majątek ale tylko ten który jest im zbyteczny chyba to jeszcze nie koniec
  • Re: KONIEC Autor: ~my [83.4.167.*]
    dziwny ten koniec trzeba to nagłośnić to przekręt wkrótce MY się tym zajmiemy
  • Re: KONIEC Autor: ~zaq [10.3.1.*]
    Ja sądzę, że to jeszcze nie jest koniec i jeszcze gdzieś tam tkwi coś jakby nadzieja...pod pragmatycznym i chłodnym osądem sytuacji.
  • Re: KONIEC Autor: ~max [212.87.25.*]
    MOIM ZDANIEM, GDYBY BYŁ KONIEC, TO JAKIŚ KOMUNIKAT OTRZYMALIBY TEŻ LESZCZE-AKCJONARIUSZE, A W TYM MOMENCIE ZMIANA WŁADZ MOŻE BYĆ TEŻ KWESTIĄ JAKIEGOŚ UKŁADU...

TRZEBA MIEĆ NADZIEJĘ :p
  • Re: KONIEC Autor: ~trol [83.4.179.*]
    dziwne oni czyli załoga cały czas produkuje byłem pod jednym z ich zakładów nie rozumię chyba coś z tego będzie
  • Re: KONIEC Autor: ~pis [83.4.164.*]
    czemu nie podają wiadomości o likwidacji mimobessy będe miał dość duży podatek chciabym odpisać stratę z elx odpiszcie czy jest to możliwe z góry dziękuje
  • Re: KONIEC Autor: ~realista [83.11.191.*]
    przecież likwidacja trwa. odpisanie strat będzie zapewne możliwe po zakończeniu całego procesu likwidacyjnego. ciężka sprawa tym bardziej że pan M. Kossowski zdążył zdematerializować akcje. tyle zrobił dla ratowania elx. przydałaby się tutaj ekspertyza prawna.
    okazało się że nie było nawet akcjonariuszy chętnych ratować elx. to nie sędzia, to była manipulacja na zasadzie jak wyrolować leszczy. dzisiaj dla mnie nie ma żadnych wątpliwości.

nie dajcie się tak więcej. nie kupujcie już spółek wątpliwej sytuacji fundamentalnej. nigdy więcej. niech doświadczenie elx przyniesie owoce. pozdrawiam jeszcze raz wszystkich elx-owców
[x]
ELEKTROEX -5,88% 2,88 2007-12-12 16:28:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.