Ja patrzę w dalszej perspektywie 2- 3 letniej nie bawię się w kółka kupuje i zakopuje nie żyje z tego to jest bardziej fundusz emerytalny i interesują mnie złotówki a najlepiej paręnaście:) pozdrawiam
Bardzo słusznie. Łapanie wróbelków nie ma najmniejszego sensu. Swoje trzeba zarobić . Bo idzie się później na inna inwestycje i odrazu 30 proc kapitału mniej
Niewątpliwie będzie bardzo chwytliwy temat w tym roku spróbuję dobrać w poniedziałek i wstawiam do zamrażarki i w miarę postępu prac nad projektem będą dobierał na korektach taki mam plan każdy realizuję swój pozdrawiam
Przestań wprowadzać w błąd i nie pisz co ci ślina na język przyniesie. Podaj choć jeden merytoryczny powód by miało spadać w poniedziałek :) Wielu by chciało, szczególnie ci, którzy kasę na koncie spółki liczyli w przyszłym tygodniu :) Nawet jeśli by spekula chciała zwalić dla postrachu, to odbiorą inni w ciemno. Więc nawet z wora do wora nie przejdzie :)) Czcze marzenia na spadki. Czuję, że będziecie zmuszeni kupować dużo wyżej teraz :) Kibicuje tym, co kupili w piątek akcje :) Chcesz merytorycznie pogadać, proszę bardzo - podaj powód poniedziałkowego rzekomego spadku :) Masz pecha, nie kupisz już długo niżej :) Zacznij grać w Trzy kupki, pewnie kiedyś trafisz :) Oczywiście zawsze mogę się mylić, więc pozdrawiam cały mądry akcjonariat :)
~Gesiu odpowiada ~Jw2023-03-04 16:32IP 89.64.56.*
Kupisz bez problemu w poniedziałek i to dużo niżej niż open z piątku
To się trochę gubisz w tym co piszesz bo jedno przeczy drugiemu nie ośmieszaj się już ...
To po co te kłamstwa i straszenie jeśli to tylko pieniądze wyluzuj jeśli jesteś na peronie razem z Paulinka która się chociaż przyznała do sprzedaży w piątek , siedziała miesiącami jak się kisiło i przed infem sprzedała myśląc że będzie jak zawsze a czasami gruby zrobi na odwrót i na peronie zostajecie :)
Chyba nie wiesz o czym mówisz, kluczową w tym wszystkim była kasa na koncie. Jest 4mln400tys. Ponad połowa kapitalizacji spółki, ja się martwię czy się w ogóle otworzy, bo przyszłość przed spółką olbrzymia.
Sami ultra optymiści na forum. Az strach się bać!Ja stawiam prognozę, otwarcie z luką 12-13 gr a potem ubieranie. Na koniec tygodnia, w piątek tygodniowe minimum poniżej 10 gr.
Paulinka napisałaś w piątek że sprzedałaś 90% akcji bo nie wierzysz w info a tu zonk więc po co się ośmieszać każdy już się przekonał jaki z ciebie przenikliwy inwestor...
paaulinka2023-03-02 14:31IP 10.102.52.*
Dwa dni (przedzielone korektą) solidnych wzrostów, niby powinno wyznaczyć kierunek północ na najbliższe sesje. Ale mnie jakoś te wzrosty nie przekonują. Może jestem uprzedzona, ale dla mnie zbieranie pod wystrzał kilkuset procentowy powinno wygląda inaczej. Dziś wywaliłam prawie całość (ze stratą), ale zostawiłam sobie 10% początkowego pakietu na wypadek gdybym się myliła.
Życzę wam wielkich wzrostów.Pewnie wkrótce przekonamy się kto ma racje.Ja w poniedziałek wyrzucam rano resztę która mi została i będę obserwowała te fajerwerki z peronu.Żebym się ponownie przekonała do spółki musi z niej wyjść coś więcej niż kilka milionów za sprzedaż aktywów.
Ona szuka coś wiecej na NC. Naprawdę rozwaliła mnie ta wypowiedz tak jak tez jedna ze gosc pisał co to jest 4,5 mln. No to człowieku jakby miało to być 30 mln kurs nie spadłby na 6 gr tylko do 50 gr.
Ludzie albo nie umieją liczyc albo są tak zakręceni w swojej niewiedzy
Ja Paulinę rozumiem to są bracia karaszewscy
Kto pamięta United???
IDM SA
Dolnośląskie surowce skalne
Ja obok ul. Bekasów przejeżdżam codziennie od 20 lat nic się nie zmieniło hihi
Karaszewscy zawsze robili dobre podbicia o kilkaset % ale to inne czasy
No ale inwestor pamięta max 2 lata do tyłu. Potem znów dawca kapitału hihi
Te zagrożenia są właśnie w kursie. Dlatego mamy 10 gr a nie 25 gr na obecny czas. Wiele spółek jest takich co się otarło o bankructwo i nagle stają się tygrysami biznesu. Kto jest na GPW długo może coś na ten temat powiedzieć. Czy tutaj tak będzie niewiadomo. Ryzyko jest zawsze. Jak ktoś woli spokój kupuje lokatę i jest zadowolony i sookojny
Tak to prawda
Dlatego po tylu latach znów spróbuję
Mówi się że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki :)
No ale może będzie dobra dniówka
P. Ja siedzę na Biomaxima:)
Co prawda jeszcze sesja się nie skończyła, ale na razie fajerwerków nie widać. Jeśli dziś nie wyjdzie na koniec sesji pod 12 gr, to pewnie już jutro witamy 9 gr z przodu, niestety.
Wszyscy czekają na info zarządu co zrobią z 3 mln. W piątek będzie dobra okazja w związku z publikacją raportu rocznego. Pamiętajcie, że informacje zarządu niezwłocznie przekazywane akcjonariuszom w kluczowych dla spółki sprawach to jest ich obowiązek usankcjonowany wysokimi karami
paaulinka odpowiada ~jeuop2023-03-06 15:03IP 10.102.52.*
Co prawda jeszcze sesja się nie skończyła, ale na razie fajerwerków nie widać. Jeśli dziś nie wyjdzie na koniec sesji pod 12 gr, to pewnie już jutro witamy 9 gr z przodu, niestety.
Jakoś twoje straszenie nic nie dało dziecinko:)
I mamy transakcje poniżej 10 gr.A zatem po pamiętnym komunikacie było ubieranie? Chętnie poczytam opinie tych cwaniakujących niedawno optymistów. A może to tylko typowe zaniżanie przed odpałem, jak to zwykle na takich spółkach bywa...
Dnia 2023-03-16 o godz. 13:36 paaulinka napisał(a): > I mamy transakcje poniżej 10 gr.A zatem po pamiętnym komunikacie było ubieranie? Chętnie poczytam opinie tych cwaniakujących niedawno optymistów. A może to tylko typowe zaniżanie przed odpałem, jak to zwykle na takich spółkach bywa...
Są dwie możliwości. Albo pod komunikat o sprzedaży chcieli po prostu wywalić, albo mają jakiegoś "asa" Teraz nie wygląda to dobrze, szczególnie po zawieszeniu AQT.
2-3 tygodnie temu, wpisów było co nie miara.Optymistycznych prognoz co do przyszłości kursu również.Zalecających kupowanie mimo iż przecież było drożej niż dziś wielu. Może ktoś z tamtych optymistów pokusi się o kolejną (może trafi tym razem) prognozę na najbliższy tydzień? Mnie osobiście ostatnia zagrywka z pompowaniem kursu pod sprzedaż nieruchomości bardzo przypominała tę z zeszłego roku i pamiętnego 50%. Tylko teraz było pod info a wtedy bez. Kto to robi i w jakim celu?Czy można tak zarobić? Wątpię.Natomiast jeśli w długim terminie chodzi o fundamenty to czemu informacje są tak skąpe? Pytań sporo, odpowiedzi na nie trudne i niejednoznaczne. A zatem skąd ten niezłomny optymizm? Pisują tu trole na zlecenie?