JUZ ROK TEMU BYLISCIE OSLY WAS POPROWADZILY HAHA .ROK 2022 MIAL BYC ROKIEM SYNERGI SZERYFKU ..MIALES WSZYSTKICH POPROWADZIC A WSZYSTKICH WYDYMALES RAZEM Z OZEM TERAZ HISTORIA SIE POWTARZA HAHA ..KTO SIE ZNOWU NABIERZE ..
Chciałbyś ten kaszalot może w każdej chwili wywalić w górę i tyle jak by dzieci czytały raport że zrobieniem widzieli by że kolejne 6 osób ma leczenie gdyby przy pierwszych było niepowodzenie to nie było by kontynuacji po prostu jak widać od 3 miechów sukcesywnie są zbierane pakiety mały spadek i znowu wybieranie Mrs. CISZEWSKI WYSZEDL Z COLUMBUSA pozbierał co miał i teraz pakuje tutaj
Skoro już przeczytałeś wszystkue espi to wystarczylo napisac w jednym zdaniu w jaki sposób powiązana jest Synerga z Ongeno i na czym ma zarabiać. No chyba, że sam nie wiesz, tylko udajesz mundrego
JA CI POMOGĘ .. POWIĄZANIE JEST TAKIE ZE SYNERGA MIALA ZROBIC TYLKO LOGO I ZROBIŁA .. I TO WSZYSTKO .. CAŁA RESZTA TO TYLKO DOMYSŁY I PRZYPUSZCZENIA ORAZ MYŚLENIE ŻYCZENIOWE .. LOGO TO JEDYNY KONKRET .. A TAK TO PIĄTE KOŁO U WOZU .. .. TYLE W TEMACIE
Problem w tym, że część espi przeczytałem, ale nie jestem prawnikiem, więc być może źle to interpretuje, stąd pytanie, czym ta spółka konkretnie się zajmuje i jakie ma powiązanie z Ongeno? Bo narazie wygląda mi to tak, jakby zajmowali sie ich sprawami prawnymi (jakieś umowy itp.), coś na podobieństwo menadżera w firmie (albo piłkarskiego) osoby która ogarnia sprawy finansowe, kontrakty itp i dostaje w zamian wynagrodzenie. Pomyślałem też o odwrotnym przejęciu, ale chyba z free float na poziomie 46% to trochę kiepski deal dla właścicieli?
Każdy udaje mądrego, a tak naprawdę na forum zero merytoryki, mnóstwo postów a 99,9% to nawalanka nagonów miedzy sobą…
PODSTAWIONY JESTES ?? GUPA PALISZ PRZECZYTles ESPI TO WSZYSTKO JUZ WIESZ ,,MASZ PROBLEM ZE ZROZUMIENIEM ..DOKLADNIE JAK MOWISZ NIE MA TU NIC I NIE BEDZIE ..SPOLKA ZROBILA LOGO ..I TO WSZYSTKO ..ONGENO TO INNY ROZDZIAL ..
Nie jestem podstawiony, po prostu jakiś czas temu usłyszałem o tej terapii i pomyślałem, że może warto zaryzykować i kupić akcje spółki, która nad tym pracuje. Wpisałem w wyszukiwarkę „Ongeno akcje giełda” i wyskoczyła mi Synerga.
Nawet w tym wątku przewija się temat terapii, jednak nadal nie rozumiem tej euforii. Stąd ponowiłem pytanie do fachowców na forum,
gdyż poprzednio nie uzyskałem odpowiedzi, jakie to będzie miało przełożenie biznesowe dla spółki Synerga, gdyby terapia wypaliła. A jeżeli znikome, to czy planowany jest osobny debiut giełdowy lub odwrotne przejęcie Ongeno, by można kupić jej akcje?
Hmmm żeby pozbyć się śmiecia ktoś musi być chętny, ja bym poszedł w druga stronę zdolowali kurs i sobie zbierają a maja kapitał bo prawie 3mln zł inteligentni wiedza o co chodzi
Dnia 2023-03-16 o godz. 22:18 ~Prezes napisał(a): > Hmmm żeby pozbyć się śmiecia ktoś musi być chętny, ja bym poszedł w druga stronę zdolowali kurs i sobie zbierają a maja kapitał bo prawie 3mln zł inteligentni wiedza o co chodzi
SYNERGA TO MOCZKO W GŁOWIE JANUAREGO I TO BEDZIE NAJWIEKSZY HIT JANUAREGO