Dnia 2023-03-04 o godz. 10:59 ~Alfie napisał(a): > Wziąłem już i dokupuje
Tu do odcięcia dywidendy to spokojnie będzie 450zł. A docelowo za jakiś kwartał to spokojnie dojdzie do 700-800zł. A dalsze pozytywne infa mogą tu kurs wywindować do nieba oczywiście pisze tu o już następnym roku . Wszystko wskazuje na to że tu będzie drugie LPP. W perspektywie pięciu la ta firma może obracać miliardami nie złotych tylko dolarów.
moze byc 400 ale moze byc tez ok 500 mimi ze rsi jest bardzo wysoko i wzrost jest budowany na strachu i niedowierzaniu ,obstawiam prywatnie okolice 490 zl przed odcieciem
W zasadzie na logikę na bananowej zawsze z samego rana leci o wartość dywidendy i kilka naście procent poniżej a w ciągu kilku dni wraca do góry po woli ale scope chyba będzie ewenementem ze względu na to że fundusze będą chciały zarobić na sukcesie scope a w tym wypadku akcje według mnie będą warte min 1000 zł za sztukę za kilka miesięcy więc raczej obstawiam błyskawiczny wzrost po godz 9 rano , jak ktoś sprzeda to raczej tej samej ilości już nie odkupi ale mogę się mylic
Zgodnie z ceremoniałem na bananie i wytycznymi od Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej, dajemy sobie dzisiaj na poprawiny ,ostro w s>>>, zupełnie na czczo i bez znieczulenia.
Dnia 2023-03-08 o godz. 09:23 ~Tomi napisał(a): > Ty chyba z dzikich pól jesteś co ? > Mylisz się kumie, jestem nadwornym błaznem na bananie ,aby umilić wam życie.