Myślę że pójdziemy do góry ale to wymaga czasu. Najważniejsze co z polinerani tam jak kamień w wodę nie wiem co o tym sądzić czy jest tak źle czy coś ukrywają
Ale ktoś zaszalał i w ciągu 2minut przewalił ponad milion akcji zbijając kurs i kupując. Taka jest NC i groszowe spółki.Coś się zaczyna. Nie na darmo był taki wyskok. Mnie to pasuje bo trochę sprzedałem wczoraj powyżej 7
Oo proszę. Cichy wywalacz. Tutaj piszesz jaki jest potencjał, gasisz trolli, a sam wywalasz przy okazji, ciekawe :) Czyżby większość tutaj blefuje? Ciekawe przy ilu planujesz odkupić?
Docelowo spółka moe dać bardzo dobrze zarobić.. Raczej nie ma co sądzić ze to grupa grzecznych chłopców którzy dadzą żeby kurs liniowo rósł do góry tylko trzeba się spodziewac niepewności znaków zapytania szarpnięć. Ważne tylko jedno czy w spółce się układa czy nie. Czy trwają jakieś sekretne rozmowy o granulacie. Czas pokaże ci którzy będą mieć wtedy akcje przy pozytywnym scenariuszu zostaną nagrodzeni. Reszta będzie miła dylemat czy kupować po 50 groszy ale nie martw się i tak kupią. Głowa do góry. Mimo wątpliwości.... Miłego weekendu ja mimo chwil zwatpienia uważam że ta spółka może dać nieprzeciętnie wysoka stopę zwrotu z inwestycji ale będą trzesli kursem żeby w chwili W to Oni mieli akcje a nie My
Wiesz ja tak myślę że efektem ubocznym tego roller costera z kursem jest przejęcie akcji i co gorsza zasianie niepokoju u właścicieli akcji którzy przy kolejnym lub następnym wzroście pozbędą się akcji licząc na spadek jak zwykle.
Ale przyjdzie moment że się przejedziemy na tym i jak ci którzy wiedzą więcej będą meic więcej to zostaniemy prawie wszyscy na peronie i grzecznie pomachamy odjeżdżajacemu pociągowi z napisem Polynertech.... I już do niego nie wsiądziemy bo będzie za drogo szczęśliwi że wyszliśmy przy kursie 12 czy 15 groszy.... Przy 25 zrobi nam się przykro a przy 50ogarnie nas wściekłość. Ze się skusiliśmy na zysk 5 groszy.... Potem odkupimy po 70 ciesząc się że mamy choć 15 procent tego co wcześniej.... C est la vie.....
Ja bez przerwy jestem w pociągu i nie mam zamiaru wysiadać a ta setka to będzie w poniedziałek odkupiona. Mam nadzieję że uda mi się odkupić taniej a jak nie to wystarczy mi to co mam
Tak, na pewno ktoś coś wie. Jak rok temu tak ktoś coś wiedział, że był rajd z 8gr na 15gr, tyle akcji się przemieliło, ze szok i gdzie był kurs później? Ano poniżej 6 groszy. Tak ktoś coś wiedział, że nawet żadnego ESPI nie było. Po prostu sobie urosło. A gdyby ktoś coś rzekomo wiedział to ładuje PKC, albo wystawia spore zlecenia na kupno, a nie wywala kwit. Ja sprzedałem milion akcji i jakbym zaczął skup to by też było, że ktoś coś wie? Bo postanowił odkupić niżej niż sprzedał? i władował 100tys w jedną sesję, żeby odkupić papier?
Jak sprzedałeś to co tu robisz. Nikt nie jest głupi i umie liczyć a ładować to możesz obornik na przyczepę. Kupując PKC przez 5 minut to ccna wzrośnie 5 krotnie matolku
No proszę, dzisiaj mnie wyzywasz, a wczoraj czy tam przedwczoraj pisałeś ze mną jak człowiek z kulturą. Otóż, odkupiłem dzisiaj trochę, a ostatnio wszystkiego nie sprzedałem. Nauczony doświadczeniem tutaj i tym, że zawsze trzymałem akcje a inni zarabiali widząc co trolle piszą o złotowkach, postanowiłem sprzedać i oddłużyć się trochę, bo władowałem wszystko co miałem, tak tutaj popłynąłęm i uśredniałem. Teraz też powoli będę odkupywał, bo nie po to jestem tutaj 2 lata, żeby teraz się wycofać.
Tak przypominam sobie wszystkie komunikaty płynące z Polynertech na przestrzeni ostatnich kilkunastu miesięcy i powie tak że to wygląda jakby pni szykowali się do dopiecia projektów wprowadzenia na rynek. Testowali granulat do kontaktu z żywnością prowadzili różne rozmowy testy. Wydaje mi się że jest niewykluczone że w jakimś dość bliskim momencie podane zostaną komunikaty po których ciężko bedzie już kupić. Bo to dla mnie jest nielogiczne. To wygląda tak jakby komunikaty były filtrowane tzn te pozytywne pomijane odkładane. To jest norawde la spółka akcji w obiegu jest niedużo zł gluje się 30 mln akcji a za chwilę się może okazać że tych akcji nie będzie bo nawet starzy wyjadacze wzięli się za sprzedaż i odlupowanie. Po chwili będzie ni stąd ni z owad gwałtownie odcięcie i koniec spekulacji. Naprawdę ta polityka firmy jest niepojętą odcięli od infornacjj totalnie pytanie tylko jest takie kto przejmie te spoleczke i czy jest mozlowy scenariusz że przy 15 18 groszach w rękach drobnicy zostanie max 15 18 mln akcji..... Szczerze uczciwie jestem zaskoczony tym że nic nie wiemy konkretnego. I każda opcja jest możliwa. Odcięli nas totalnie od i informacji totalnie skutecznie nawet nie mamy danych raportów kwartalnych. Na moje wyczucie bo tylko to pozostaje mało prawdopodobne żeby projekt granulat zakończył się klapa raczej kończy się podaniem opóźnionej infornacjj o dużym kontrakcje ale już po negocjacjach które być może trwają lub wręcz dobiegają końca tego nie wiemy.... Powiem szczerze.... WKURZA MNIE BRAK INFORNACJJ JEST TO DZIWNE PODEJRZANE SMUTNE
Matolku to tak bardzo ubliżające? Nie powiedział bym a jeśli poczułeś się obrażony to przepraszam.Mowie ci że coś się kroi, siedzę tu już od przejęcia przez PiS Getin Noble Banku gdzie trochę popłynąłem i nie widziałem takiej akcji jak dzisiaj.
Tak odjeżdża jak tutaj podbita 3 dni po8 baniek i miesiace zbierania właściwie to zaraz będzie 6.0 czyli powrót do bazy a patrząc na wcześniejsze podbitki to poleci niżej niestety ale jak się pozbędę to urośnie jak zawsze.
Może masz rację i trzeba sprzedać żeby się nie denerwowac.
Ale zobacz z matematycznego punktu widzenia. Jeśli ktoś kto wie więcej pewnego dnia wraz z kolegami przystąpi do działania... A może już przystąpił... To nie m takiej możliwości żeby akcji dl wszystkich wystarczyło. To są pozory to że tu jest milion dwa czy pięć nie ma znaczenia bo się okaże że każdy będzie chciał milion. A wtedy nie będzie już tak łatwo bo trzeba będzie wydać ćwierć miliona na przykład kto tyle da. To jest jak z cenami ropy nie 94 a zaledwie 5 procent niedoboru lub nadmiaru podaży na rynku dyktuje ceny 95 procent. Krótko mówiac może przyjść moment że nawet dla połowy chętnych akcji nie starczy to tylko zalezy od liczby worków z 4.99 procenta. Nie ma co panikować problem nie leży w kursie milionie rzuconym w rynek w sekundę tyljk w tym czy spółce się udało czy nie. Wazny granulat jeśli wypali mamy 20 groszy w jedną sesje
Wg mnie tutaj patrząc na notowania wstecz schemat stały zbieranie espi wywalamy do bólu zbieramy i dopiero espi dlatego trzymamy bo przecież powinno już być a tu zong oczywiście znaczy to że jest tu coś na żeczy teorie spiskowe zmowa itp ale taka jest gpw bananowa. Kto przeczeka zarobi .MSławomir przypominasz livera z grx pisał że super trzymać wywalili do 2.2 i zniknol na Onde to samo jeśli to ty to pozdrawiam
Nawet nie znam tej spółki o której piszesz prawdę mówiąc. Ja być może naiwnie kieruję się wiara w zespół który stworzył Polynertec. Przecież nie chodzi o LP pni sobie radzą ale ogromnego wzrostu raczej na samej części szkoleniowej trudno się spodziewać. Nota bene dobrze im idzie i trzynam kciuki. Mnie widzisz i tryguje kwestia Polimerów i podstawowej sprawy czyli granulatu o specjalnych właściwościach. Chociaż te właściwości d.. Nie ukrywają ale są. Mnie poza tym interesuje ta spółka że względu na potencjał na to że ich stać na odkrycia osiągnięcia być może dużo bardziej istotne niż ten granulat bakteriostatyczny.
Tak podchodzac na logikę to jest kilka opcji.
1. Ze nic kompletnie nie wyszło klapa ze wszystkim fantomy się nie sprzedają granulat zero zaintetesowania. Jedna wielka klapa. Zły scenariusz ale nawet wtedy zespół ma swoją wartości doświadczenie nie twraz to za rok dwa trzy im coś wyjdzie może.
2. Trwają jakieś rozmowy nie wiadomo co z tego będzie. Fantomy się jakoś sprzedają lekki plus. Nadzieja. Możliwe wzrosty
3. Trochę spiskową teoria. Rozmowy są zaawansowane. Wyników nie podają bo są bardzo dobre a oni nie muszą podawać. Trwa skup strząsanie słabych. Zresztą trudno się dziwić kto tyle wytryna nawet starzy bywalcy zaczynają sprzedawać na wzrostach. Przyjdzie dzień będą wzrosty podbitki ale bez zjazdu i gwałtowny wzrost kursy w okolice 20 groszy po czym się okaże że free float jest nieco mniejszy.
Niestety nie wiemy który scenariusz jest prawdziwy a może jest jakiś inny. Ja wychodzę z założenia że przy wycenie 12 do 14 mln ryzyko nie jest za duże. Przy takich dość dobrych wynikach części szkoleniowej można nawet uznać przy pewnej dozie optymizmu że to by była moze trochę na wyrost a może nie wycena samej części szkoleniowej. Czyli zakładam że teraz cześć naukowa wyceniona jest na zero. Idąc dalej tym rozumowaniem kupowałem po 5 6 7 groszy zakładając że w najgorszym scenariuszu spadnie do 4 5 groszy. Nie czarujmy się że spadnie do 3 groszy musiałaby byc totalna katastrofa na gieldzie. Krótko mówiąc uważam że jeszcze do niedawna rynek wyceniał cześć naukowa na zero. Dosłownie. Stąd oceniłem sytuację że warto wejść. Może jestem. Naiwny bo szedłem bardzo mocno i na dłużej po prostu chce być częścią tego projektu mając tych kilka procent akcji... Mogą sobie kręcić kursem przeżyje to chociaż przykro że nie sprzedawałem no ale cóż takie ryzyko. Któregoś dnia kolklwkcze zostaną bez akcji a ja akcje będę miał. Moe oni więcej summa summarum zarobia trudno powiedzieć pewnie nie mam racji. Ja jestem po prostu przekonany w projekt i nazwie P. Może się udać i co teraz wydaje się niemożliwe kurs może przebić 50 groszy dojść do złotówki to tylko kwestia tego czy prof z dr nas norawde zaskoczą. A dr dobrze z oczu patrzy to inteligenty facet i dobry naukowiec on m 3 mln akcji ja nawet więcej obaj w tym siedzimy z tym że ja mam. Łatwiejsze zadanie bo muszę tylko trzymać akcje i poczekać. A nasz prof to naprawdę facet z pomysłami kto jak nie oni.... Pomyślcie moe warto mieć taki sam pakiet póki jeszcze nas na to stać bo za jakiś czas ten pakiet to będzie foetuna a nie średniej klasy autko
Akcje mam ale patrząc na wykres roczny to powinien być zjazd to po prostu spekulacja z wora do wora i na dół do bólu aż wszystko oddamy oczywiście jest jakiś 1% że zrobią z nas milionerów.ze mnie tylko pół mln.
Jest szansa większą niż myślisz że spółka osiągnie sukces. Pomyśl logicznie ile jest akcji w obiegu 100 mln teoretycznie w praktyce myślę 20 do 30 mln. Policz ile te lacje s warte po 7 gr licząc wychodzi ok 2 mln zł. I dużo i mało zależy jak to spojrzeć. Ja myślę że mało że to naprawdę jest niewielka spółka z doc istotnym zagrożeniem szybkich zmian.
Zobacz gdybyś teoretycznie mil wiedzę że podpisz umowę w ciągu 2 tygodni jks norawde duża to przy tak rozchwianym emocjonalnie rynku gdzie każdy się spodziewać podbitki typu pump and dumo robisz podbitki delikatnie obsuasz kurs po czym jest wyprzedaż raz dwa ale kurs idzie do góry i jest pozamiatane kolarze są załatwieni. Już bez takiego teoretyzowania tu łatwo zrobić sesje czy dwie w której te 30 mln akcji się przemieli z tym że kur pójdzie tak że będziemy bez akcji i tyle. Oni sobie pograją ile będą chcieli do momentu gdy będą mieć przeczucie nazwijmy tak. Ze będzie dobre wtedy wrzuć że dwa miliony ludzie bez akcji a oni te dw miliony przerobią za tydzień n 10 mln zł no to się to robi i tyle. Nie ma co tworwtyzowd ja spokojnie poczekam czas wszystko pokaże wolę nie zrobić 2 groszy a mieć satusfalcje jak zrobię 15 cy 20 poczekam. Czy to dobra sttayegia nie wiem. Być może to kwestia roku dwóch zobaczymy najwyżej akcje poczekaj sobie na lepsze czasy mm z czego żyć to tylko hobby
Myślę że się czają z komunikatami i niedługo coś podadza. Nie przewiduje żadnego powrotu do bazy bo za dobre wyniki wręcz stabilizację w okolicach 10 groszy i to juz niedługo. Nie ma co się emocjonkwac n pewno zdążycie odkupić taniej nie trzeba tak nachalnie naganiac na sprzedaż..
A ja się tyljk pytam ciekawe kiedy podadzą infornacje o wynikach Polimerów .