Tak przypominam sobie wszystkie komunikaty płynące z Polynertech na przestrzeni ostatnich kilkunastu miesięcy i powie tak że to wygląda jakby pni szykowali się do dopiecia projektów wprowadzenia na rynek. Testowali granulat do kontaktu z żywnością prowadzili różne rozmowy testy. Wydaje mi się że jest niewykluczone że w jakimś dość bliskim momencie podane zostaną komunikaty po których ciężko bedzie już kupić. Bo to dla mnie jest nielogiczne. To wygląda tak jakby komunikaty były filtrowane tzn te pozytywne pomijane odkładane. To jest norawde la spółka akcji w obiegu jest niedużo zł gluje się 30 mln akcji a za chwilę się może okazać że tych akcji nie będzie bo nawet starzy wyjadacze wzięli się za sprzedaż i odlupowanie. Po chwili będzie ni stąd ni z owad gwałtownie odcięcie i koniec spekulacji. Naprawdę ta polityka firmy jest niepojętą odcięli od infornacjj totalnie pytanie tylko jest takie kto przejmie te spoleczke i czy jest mozlowy scenariusz że przy 15 18 groszach w rękach drobnicy zostanie max 15 18 mln akcji..... Szczerze uczciwie jestem zaskoczony tym że nic nie wiemy konkretnego. I każda opcja jest możliwa. Odcięli nas totalnie od i informacji totalnie skutecznie nawet nie mamy danych raportów kwartalnych. Na moje wyczucie bo tylko to pozostaje mało prawdopodobne żeby projekt granulat zakończył się klapa raczej kończy się podaniem opóźnionej infornacjj o dużym kontrakcje ale już po negocjacjach które być może trwają lub wręcz dobiegają końca tego nie wiemy.... Powiem szczerze.... WKURZA MNIE BRAK INFORNACJJ JEST TO DZIWNE PODEJRZANE SMUTNE