Zarzad nawet na zdjeciach wygladaja w stylu ze cos tu nie gra...
Nie rozwijaja wogole spolki ...lepiej juz bylo
Co oznacza rownie pochla w kazda strone
Dnia 2023-03-02 o godz. 14:29 ~Gpw napisał(a): > Zarzad nawet na zdjeciach wygladaja w stylu ze cos tu nie gra... > > Nie rozwijaja wogole spolki ...lepiej juz bylo > > Co oznacza rownie pochla w kazda strone
Jeżeli tylko UOKIK się odważy wejść na kontrolę GPW S.A i da mi prawo czynnego udziału w postępowaniach przeciw GPW S.A. to dopiero będzie siwy dym poczytacie sobie decyzje .....
Zarząd GPW S.A. niczego się nie boj robią z Emitentami ASO co chcą w biały dzień - taki klimat obecnie panuje
Prawo jakie Prawo na GPW S.A. jest obecnie prawo dżungli lub nawet nie bo zwierzęta też mają jakieś zasady
Ale też jadą z Inwestorami Indywidualnymi tratują ich w imię wyłącznie swoich prywatnych interesów jako Zarząd GPW S.A.
Poczytajcie jak było 24 strony prawdy jak to wyglądało ze strony Emitenta ASO gdzie GPW S.A. powinno być Profesjonalnym Etycznym Organizatorem Alternatywnego Systemu Obrotu NewConnect
Dnia 2023-03-03 o godz. 12:01 wtk napisał(a): > No tak GPW nie jest "profesjonalnym etycznym organizatorem" bo wymaga pliku pdf...
Chłopie to nie chodzi tylko o plik PDF tyko o całość nie przestrzegania Prawa obowiązującego w Rzeczypospolitej przez GPW S.A. i traktowania Emitentów jak i Inwestorów. Prawo obowiązuje i GPW
Ja muszę robić sprawozdania zgodnie z Prawem
Jak mogłem to robiłem sprawozdania w PDF jak nie mogłem poinformowałem GPW S.A. oni swoje i docelowo uznaniowo usunęli spółkę bo się dopominała o przestrzeganie Prawa niezgodnie z Prawem ale to inny wątek czy mogą nakazywać AD się kłania także
Nie należy generalizować !!! Niektóre wyniki są super fundamentalne i techniczne :) Super wyniki w długim terminie to podstawa inwestowania technicznego i fundamentalnego :)