• Prezesunio Autor: ~Opinia [188.146.122.*]
    Niezły z niego aparat.
    Pisze jedno
    Robi drugie
    A potem tłumaczy trzecie.

O targach w Kielcach milczy, co znaczy że może być sukces
  • Re: Prezesunio Autor: ~Foto [157.25.231.*]
    On nawet przebija prezesa t2p a myślałem że to jest największy bajko pisarz ale się myliłem Lasek jest mistrzem w podawaniu bajek w espi.
  • Re: Prezesunio Autor: ~Opinia [188.146.126.*]
    Podaż na tym papierku zdaje się nie mieć końca
  • Re: Prezesunio Autor: ~ŁEB [188.146.204.*]
    Podobnie jak oczekiwanie na umowę z Tauronem, wspólną inicjatywę z polskim vc i niezwłoczną publikację założeń kampanii Minutor Prime.
  • Re: Prezesunio Autor: ~Opinia [188.146.126.*]
    I oczekiwanie na objazd po Polsce z kosiarką wodorową.

A o stoisku w Kielcach też poinformuje po targach, czy może jednak nie pojawią się na targach?
  • Re: Prezesunio Autor: ~ŁEB [188.146.204.*]
    Tutaj trzeba uczciwie oddać, że o targach Expo i planowanym przemówieniu prezesa, poinformowano dzień przed startem targów, więc jest jeszcze czas.
  • Re: Prezesunio Autor: ~Robin [37.30.9.*]
    Prezes niema za grosz honoru
  • Re: Prezesunio Autor: ~Opinia [188.146.122.*]
    Kto jeszcze kupuje te akcje przy takim woźnicy?
    Niby nowa koszula i gajer jest, ale chyba czapeczkę w ręku ściska a na nogach trampki
    Nieźle nas prezesunio urządził.
    Deklaracje sobie a życie sobie.
    Plus milczenie i zero komentarza.
    A w przypadku Taurona nie rozmawiamy o jakimś tam liście intencyjnym tylko o współudziale w budowie największej farmy PV w Polsce
  • Re: Prezesunio Autor: ~Haribo [185.230.227.*]
    Tak jak ktoś tu już pisał zero honoru.
    Honoru bym nie mieszał.
    Obawiam się że po prostu nie dorósł do pełnienia funkcji prezesa spółki notowanej na giełdzie.
    Widać, że pracuje nad poprawą wizerunku, ale komunikacja niestety jest fatalna.
  • Re: Prezesunio Autor: ~gracz [10.42.7.*]
    On tam pewnie tylko sprząta i wstyd mu sie przyznać.Dołki kopie kładzie kable i zasypuje.
  • Re: Prezesunio Autor: ~Pomocny [94.254.185.*]
    Widać, że oburzenie sięga zenitu. Ktoś z drugiej strony ma pewnie niezły humor. Tak widocznie ma być, a w raporcie już te sprawy trzeba opisać. Jeśli nie będzie oczywiście wcześniej tej wyczekiwanej informacji. Przeżyliśmy tyle czasu, wiedząc na co się piszemy. Czekam jak czekałem i czekać będę, aż w końcu ktoś ze Spółki się otworzy z wyczekiwanymi informacjami. Ja sądzę, że jak zawór puści, to espi będą dość często. Należy pamiętać, żeby coś sprzedać drogo, do tego trzeba wspinać się dość długo. Na szybko to można zrobić tylko kółko, jeśli ktoś potrafi. Nie da się sprzedać dużo na szybkim wybiciu. Trzeba to rozegrać dość mądrze. Pozdrawiam
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.