• iii to troll. Autor: ~Suchy [195.80.130.*]
    Nie odpowiadamy mu na żadne wpisy to zniknie z forum.troll karmi się zainteresowaniem. postanowione. Kto za - łapka w gore i definitywnie kończymy z typem i trzymamy się tego postanowienia.
  • Re: iii to troll. Autor: ~iii [10.42.3.*]
    Podaj przedszkolaku chociaż jeden argument który może przełożyć się na wzrosty, bo tu już żadna informacja nie przekłada się na wzrost kursu (ani wzrost cen surowca ani super wyniki -> jesteście w tym utopieni na kolejne lata)
    Szukasz wraz z obecnym akcjonariatem "jeleni", którzy zaczną kupować a Ty zaczniesz systematycznie wyprzedawać się, bo ile czasu można siedzieć na tym samym poziomie.
    Może sami jak zaczniecie kupować to kurs ruszy ale z tego co widać ani chęci ani pieniędzy na zakup HAHA
  • Re: iii to troll. Autor: ~X5 [83.21.129.*]
    Działasz na rzecz Cedrobu.
  • Re: iii to troll. Autor: ~Wiele_lat [45.159.238.*]
    Siedzimy wiele lat i posiedzimy kolejne lata. Tak po prostu. Dla zasady. A Ty nic, kompletnie nic na to nie poradzisz. Mamy satysfakcję.
    Oczywiście, że nie będzie żadnych wzrostów pod wyniki czy pod wzrosty cen żywca itp.
    My też o tym doskonale wiemy.
    Mimo wszystko jednak posiedzimy.
    My wszyscy którzy tutaj jesteśmy wiele lat mamy swoje sprawy. Żyjemy i zarabiamy. Nasze życie absolutnie nie jest związane czy zależne od Gobarto. Kurs akcji czy nie spędza nam snu z powiek.
    Tobie najwyraźniej tak.
    Pozdrawiam serdecznie.
  • Re: iii to troll. Autor: ~Carpinus [10.42.7.*]
    Otóż to... Co komu do moich akcji/ Mam i będę trzymać... Stratę na nich juz dawno odbrobiłem inwestując w inne spółki... Nie mam żadnego przymusu z tym związanego, chodzi tylko o zasady... W ostateczności to mogę zmaterializować akcje i podetrzeć się nimi jak nasram na grobie "dobrodzieja" z Ciechanowa...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GOBARTO 0,00% 23,00 2025-10-20 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.