Nie odpowiadamy mu na żadne wpisy to zniknie z forum.troll karmi się zainteresowaniem. postanowione. Kto za - łapka w gore i definitywnie kończymy z typem i trzymamy się tego postanowienia.
Podaj przedszkolaku chociaż jeden argument który może przełożyć się na wzrosty, bo tu już żadna informacja nie przekłada się na wzrost kursu (ani wzrost cen surowca ani super wyniki -> jesteście w tym utopieni na kolejne lata) Szukasz wraz z obecnym akcjonariatem "jeleni", którzy zaczną kupować a Ty zaczniesz systematycznie wyprzedawać się, bo ile czasu można siedzieć na tym samym poziomie. Może sami jak zaczniecie kupować to kurs ruszy ale z tego co widać ani chęci ani pieniędzy na zakup HAHA
Siedzimy wiele lat i posiedzimy kolejne lata. Tak po prostu. Dla zasady. A Ty nic, kompletnie nic na to nie poradzisz. Mamy satysfakcję.
Oczywiście, że nie będzie żadnych wzrostów pod wyniki czy pod wzrosty cen żywca itp.
My też o tym doskonale wiemy.
Mimo wszystko jednak posiedzimy.
My wszyscy którzy tutaj jesteśmy wiele lat mamy swoje sprawy. Żyjemy i zarabiamy. Nasze życie absolutnie nie jest związane czy zależne od Gobarto. Kurs akcji czy nie spędza nam snu z powiek.
Tobie najwyraźniej tak.
Pozdrawiam serdecznie.
Otóż to... Co komu do moich akcji/ Mam i będę trzymać... Stratę na nich juz dawno odbrobiłem inwestując w inne spółki... Nie mam żadnego przymusu z tym związanego, chodzi tylko o zasady... W ostateczności to mogę zmaterializować akcje i podetrzeć się nimi jak nasram na grobie "dobrodzieja" z Ciechanowa...