I bedzie mnie stac na kazda rozrywke to bede dla rozrywki spedzal czas na forum spolek ktore mnie nie interesuja bo da sie na nich zarobic tylko jesli wzrosna.
A moze nawet stac mnie bedzie na spedzanie czasu przeszukujac archeologiczne zakamarki forow sprzed kilku lat. Mondrych i bogatych stac na takie rozrywki.
Ty jestes goupi, wiec nie mozesz byc bogaty. Mialo byc sydney i mclaren pokrako, a sa ogrodki dzialkowe i dymmanie na nogach. Mialo byc 501 zl na kursie do grudnia 2021, a bedzie zaraz 8 zl. Ale w twoim przypadku do bez znaczenia, bo nikt twoich kwitow nie wezmie, a zatem nawet straty nie odpiszesz. I tak sie konczy historia aroganckiego goupka od marketingu szeptanego :)
to mówisz że w związku ze swietnym rozwojem WW3 i Cherno , nie masz do powiedzenia juz ani słowa o wynikach finansowych tylko skupiasz sie wyłącznie że komus spółka się nie podoba wiec jest trollem
W sumie też myślę że będzie rosło , no bo te trolle. Niewazne ze pewnie 3 lata strat przed społką.
BTW sam juz sie wszystkim przedstawiles ('naganialem zeby sprzedac') i nawet nie dostrzegasz swojej żalosnosci
Papier pchal do dzioba Siejka, a luczek w tym czasie bral wszystko, chwalac sie na forum. Twoja srednia golodoupcze to 54 zl. A strata 100% bo smiec jest niesprzedawalny.
Ja to poczekam aż dzieci wyjdą z domu i żona mnie zostawi
Wtedy będę miał dużo wolnego czasu żeby dla przyjemności posiedzieć na forum jakiejś spółki, która mnie nie interesuje bo mało zarabia i nie rokuje na przyszłość. Na emeryturę zajęcie jak znalazł. Chciałbym to robić już teraz ale rodzina i praca zajmują mi za dużo czasu. Dzięki temu w końcu poczuję, że robię coś dobrego dla innych, którzy nie znają się na giełdzie. Wybrałem nawet nick dla siebie - Samarytanin. On też pomagał bezinteresownie.
To po ile sprzedacie jak juz sie obkupicie po 40 zl? Po 20 zl sie nie zalapiecie. Po 20 pozbieraja wszyscy dobierajacy po malu, a wy sie obudzicie jak pokaza trailer Cherno 2, cwaniaczki.