• Akcjonariusz - funkcjonariusz Autor: ~mario [10.42.7.*]
    Akcjonariusz - funkcjonariusz pilnuje dobrej atmosfery wokół spółki i tak od 6 pln na kursie do obecnych 50 groszy, ciągle pisze, że już zaraz będzie ok, sukcjes za rogiem.
    Jak myślicie, dla kogo on to robi? Albo jest oderwany od rzeczywistości albo działa na czyjeś zlecenie. Komuś trzeba było wciskać ten papierek, prawda?

Jego komentarze dostają kilkadziesiąt lajków w ciągu pół dnia, ktoś tutaj potwierdzi, że lajkuje te jego wypociny? Obstawiam, że to jego zorganizowana akcja.

A tutaj kolejny pokaz

Autor: ~akcjonariusz [10.42.3.*] 2023-02-27 13:27
    Ta spolka ma bardzo duzy potencjal do rozwoju, doswiadcozny zespol develoeprski i odswiezony zarzad, wkrotce wszystkie leszcze ktore nie kupily akcje beda plakac jak zobacza kurs po 2zl.

Czekamy na łapki w dół dla mnie, w górę dla akcjonariusza, najlepiej od razu kilkadziesiąt na raz.
    Jawna manipulacja, którą ten gość prowadzi od długiego czasu tutaj. Na pewno sporo osób to zauważyło.
  • Re: Akcjonariusz - funkcjonariusz Autor: ~akcjonariusz [10.42.3.*]
    I to jest właśnie twoja manipulacja spadkowy naganiaczu, agencie służb. Stąd skąd teraz piszę mam inne IP. Poniżej jest mój dzisiejszy wpis spod mojego obecnego IP. Różnią się.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-na-pohybel-wielonickowym-spadkowym-naganiaczom,59292287.html
    Tak więc wpis, który cytujesz nie jest mój. Ktoś inny użył mojego nicka. Sądzę agencie dezinformacji, że masz tego świadomość, albo taki beznadziejny z ciebie agent...
  • Re: Akcjonariusz - funkcjonariusz Autor: ~akcjonariusz [10.42.4.*]
    To jest chyba kwestia dynamicznego IP. W każdym razie cytowany przez ciebie wpis nie jest mój.
    Np. ciekawostka...dokonałeś swego obecnego wpisu z IP o widocznym członie takim samym z którego ja też dzisiaj pisałem:
    Re: Na pohybel wielonickowym spadkowym naganiaczom Autor: ~akcjonariusz [10.42.7.*] 2023-02-27 10:32
    Zastanawiam się, czy jesteś takim zatwardziałym manipulantem, że już nie kontrolujesz się lub oślepłeś na to co robisz, czy też naiwny? Przecież to co robicie, co wypisujecie, to właśnie działalność, jak żywo przypominająca dezinformujące, opluwające prace funkcjonariuszy esbecji lub kgb. Tak więc idealnie wpisujecie się w mentalność i działania nasze byłe prlowskie lub rosyjskie.

• Re: Akcjonariusz - funkcjonariusz Autor: ~szczery [10.102.52.*]
    od dawna wiadomo że to naganiacz propagandzista ktory ma w tym interes zeby nieswiadomi kupili troche akcji, dla niego każda informacja nawet taka jak kolejna strata w raporcie kwartalny, zmniejszajace się kapitaly własne, zaprzestanie własnych produkcji brak środków w kasie itd jest super podstawą do wzrostu kursu

pewnie jest dogadany z upychającymi papier albo sam upycha lub usilnie probuje zrobić to sam bo uwierzył w bajki ex-prezia fantasty o wspaniałym super hiciorze modelarzu i został ze śmieciem na rachunku
  • Re: Akcjonariusz - funkcjonariusz Autor: ~akcjonariusz [10.42.7.*]
    Juz powoli sie rozpędza, 7% w dzien to tylko symbol do wielkiej pompy, szykujcie sie (wy ktorzy pluliscie codzinnie na mnie) bo pociag odjezdza.
  • Re: Akcjonariusz - funkcjonariusz Autor: ~szczery [10.42.8.*]
    pociagi to ci już dawno odjechały na innych spółkach i to do przodu a nie jak na tej wydmuszce od czasów megahitu modelorza na wstecznym
  • Re: Akcjonariusz - funkcjonariusz Autor: ~akcjonariusz [10.42.4.*]
    No pięknie, już zaczynacie się pode mnie podszywać. Powyższy wpis nie jest mój. To już drugi raz. Czy mało jest liter w alfabecie, aby sklecić jakiś własny indywidualny nick?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MOONLIT 20,00% 0,40 2025-09-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.