Super... gość wieszczy powrót w okolice 4zl. I co, tyle? No to świetne info dla kolarzy ale tutaj ulica powieszona jest po kilkanaście zł albo okolice 8-9zl. Więc powrót na 4zl to śmiech na sali.
Śmiech na sali to twój wpis. Akcje były długo poniżej 3 zł i nikt nie uśredniał? Tutaj powieszeni mają Max po 5,6 zł( ja pierwsze akcje brałem po 13, a średnią mam 3,5). Także skończ ściemniać i znikaj.
Ściemnianie to twój wpis. Niesamowite, że znasz cały akcjonariat, skoro twierdzisz, że max 5.6zl ma najwyżej powieszony. Z resztą pisanie, że ktoś jest zawieszony po 5.6zl też świadczy o tym jaki tu jest sufit.
A oczywiście ty znasz? Jak ktoś jest zawieszony po 15, to do kogo ma mieć pretensje i na co czeka? Akcje są po 3,5. Jak wierzył w spółkę po 15 to tym bardziej po 3zł.
Może i wierzył przy 15, od tamtego czasu zmieniło się dość dużo, m.in. nie pojawiło się 10 baniek przychodu, oraz wiele innych obiecywanych bajek które snuł prezes, teraz przed nami pożyczki i rozwodnienie
I dlatego jest 3,5. Możesz sprawdzić jak stał cały gaming w tamtym czasie. Prawie każda spółka była na szczytach. Wystarczyło podać byle espi i 50% do góry.
Czemu spółki gamingowe tak poleciały?
Cdr, tsg,farm,oml,aig... Mogę wymieniać bez końca. Były sztucznie pompowane, a teraz trzeba pokazać wyniki i nie zawsze to wystarczy do wzrostów.
Większość (prawie) z tego co wymieniłeś akurat ma fungamenty i szansę zrobienie ponownie ATH. Pompowane krzaki to takie reddevy, artgamsy, punkpiratesy, detaliony, tbulle i wymieniać można długo.
Wolę żeby sonka była w gronie tych pierwszych, niżli drugich.
Ja tez mam naprawdę wielką nadzieję, że odjedzie. I nie, nie potrzebuje kupić taniej... po raz kolejny twierdzisz, że coś wiesz a naprawdę nie wiesz :)