• 50 w wykupie przymusowym powinno być Autor: ~Drobny [31.0.66.*]
    Resztę trzeba będzie wysądzić
  • Re: 50 w wykupie przymusowym powinno być Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Ok dawaj
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.42.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Dawaj to 50 i pokaż uzasadnienie, zaprosimy profesora Berenta i paru innych specjalistów będzie wesoło.
    Już wiemy, że obecny prezes niczym słynne jabłko co spada, niedaleko od jabłoni
    Niech zarząd elektrim pokaże chociaż wszystkie audyty cen transferowych jaki zlecił podczas transakcji jaki przeprowadził w ciągu ostatnich pięciu lat. Nie audyty zlecone przez podmioty które były beneficjentami transakcji ale audyty zlecone przez elektrim i podmioty z GK.
    Czy wy geniusze myślicie że bez weryfikacji sądowej tych wszystkich audytów możemy rozmawiać o jakimkolwiek wykupie akcji?
    To muszę was martwić zapomnijcie.
    Może zdarzyć się cud jak zapłacicie kwotę trzycyfrową i wtedy może uznamy, że nasze roszczenia zostały zaspokojone i tylko to może uchronić przed dogłębnym audytem całej grupy kapitałowej. Która będzie przeprowadzona pod kątem prania brudnych pieniędzy i unikania podatków przez organy Unii Europejskiej
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Andi [37.47.137.*]
    Wszystko pięknie tylko my żyjemy w grajdole bezprawia gdzie ludzi za poglądy zwalnia się z pracy i prześladuje. Dlatego przy takich koligacjach GA bezprawie ma przewagę.
    Zaskoczyłeś mnie twierdzeniem że ma przewagę. To jest jakaś nowość na rynku. W każdej chwili, każda przewaga może mu zostać odebrana. To tylko pozory że ma cokolwiek w swojej kontroli.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~KEMOT [10.42.4.*]

Z UKRADZONEGO PRZEZ SOLORZA MAJĄTKU ELEKTRIMU .........DROBNI AKCJONARIUSZE ELEKTRIMU ........ NIC NIE MAJĄ ......... A PRZECIEŻ ZAINWESTOWALIŚMY " W WARTOŚĆ"

BYLIŚMY PRZECIEŻ POD SEJMEM WRĘCZYLIŚMY PRZECIEŻ POSŁOM NASZĄ PETYCJĘ W SPRAWIE AFERY ELEKTRIMU ?
    SPALI WTEDY ?

PO TRZECIEJ, CZWARTEJ, DEMONSTRACJI MOŻE COŚ RUSZY W TYCH ZAKUTYCH OSPAŁYCH POŚLICH ŁBACH
    Taki protest nagłośni sprawę..zaczynamy pod ambasadąa Korei Płd.
    KEMOT, ma rację!
  • Re: 50 w wykupie przymusowym powinno być Autor: ~dAb [10.102.52.*]
    Dlaczego dajecie szansę moderatorowi taką aby was usunął "?
  • Re: 50 w wykupie przymusowym powinno być Autor: ~Rozsądny [10.42.7.*]
    Dnia 2023-02-27 o godz. 19:08 ~hwds napisał(a):
    > Niech zarząd elektrim pokaże chociaż wszystkie audyty cen transferowych jaki zlecił podczas transakcji jaki przeprowadził w ciągu ostatnich pięciu lat. Nie audyty zlecone przez podmioty które były beneficjentami transakcji ale audyty zlecone przez elektrim i podmioty z GK.
    > > Czy wy geniusze myślicie że bez weryfikacji sądowej tych wszystkich audytów możemy rozmawiać o jakimkolwiek wykupie akcji?
    > > To muszę was martwić zapomnijcie.
    > > Może zdarzyć się cud jak zapłacicie kwotę trzycyfrową i wtedy może uznamy, że nasze roszczenia zostały zaspokojone i tylko to może uchronić przed dogłębnym audytem całej grupy kapitałowej. Która będzie przeprowadzona pod kątem prania brudnych pieniędzy i unikania podatków przez organy Unii Europejskiej

Dziwi mnie że człowiek który dał się wycisnąć na midasie pisze takie pierdoły...
    "możemy rozmawiać o jakimkolwiek wykupie akcji? To muszę was martwić zapomnijcie." Przerabiałeś to na midasie więc wiesz doskonale że nikt nie będzie z tobą o niczym rozmawiał. Zrobią WZA i zarządzą przymusowy wykup akcji, później na koncie maklerskim twoje akcje elektrimu znikną, a zamiast nich pojawią się pieniądze i to dokładnie tyle ile dobrodziej łaskawie postanowi cię obdarować. Jedyne co ci pozostanie to się sądzić i podważać przed sądem solorzowe wyceny, przecież robicie rzekomo to samo na midasie już od chyba 7dmiu lat, ile żeście tam przez ten czas wywalczyli?
  • Re: 50 w wykupie przymusowym powinno być Autor: ~KEMOT [10.42.4.*]
    MIDAS BYŁ SPÓŁKĄ NOTOWANĄ NA GIEŁDZIE I DLATEGO JEGO SYTUACJA JEST KRAŃCOWO ODMIENNA .

ELEKTRIM JEST PROGRAMOWO NIENOTOWANY OD WIELU LAT I BEZCZELNIE OKRADANY PRZEZ ZŁODZIEJA SOLORZA O CZYM WSZYSCY W POLSCE WIEDZĄ ......ŁĄCZNIE Z NAMI , DROBNYMI AKCJONARIUSZAMI ,

DLATEGO KOLEGA HWDS GORĄCO POPIERA IDEĘ SERII DEMONSTRACJI , ALE NIESTETY ISTNIEJE BARDZIO SILNY OPÓR WOBEC REALIZACJI TEGO POMYSŁU WYNIKAJĄCY Z GŁUPOTY , LENISTWA LUB .........?

ALE NIEKTÓRZY MĄDRALE OBUDZĄ SIĘ JAK BĘDZIE ZA PÓŹNO .... O ILE JUŻ NIE JEST ?

POWTARZAM PO RAZ TYSIĘCZNY .... SERIA DEMONSTRACJI W WARSZAWIE MOŻE JESZCZE URATOWAĆ SPRAWĘ , KUNKTATORSTWO SPRAWI ZE NIEDŁUGO NIC NIE BĘDZIE W ELEKTRIMIE A SOLORZ W MAFIJNEJ POLSCE ZAKOŃCZY ŻYWOT ELEKTRIMU ,

TYLKO NAGŁOŚNIENIE POPRZEZ DEMONSTRACJE DAJE JAKIEŚ SZANSE , MOŻE WRAZ ZA NAGŁOŚNIENIEM WZBUDZI TO ZAINTERESOWANIE OPOZYCJI , BO NA PIS . ZIOBRĘ .,KACZYŃSKIEGO NIE LICZCIE SĄ ZBLATOWANI ZE ZŁODZIEJEM SOLORZEM .
  • Re: 50 w wykupie przymusowym powinno być Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Ale bo nie rozumiem co ty do mnie rozmawiasz? Ja mogę tylko powiedzieć, że tylko zdechłe ryby płyną z nurtem rzeki. Nie obchodzą mnie opinie anonimowych osób, wiem co mam robić i będę to robił tak długo jak uznam za stosowne. Historia uczy że kropla drąży skalę.
    Nikt mi nie obiecywał, że z pogrobowcem wsi będzie łatwo w skorumpowanym kraju, ale teraz wchodzimy na europejski level, nazywamy rzeczy po imieniu i wskazujemy konkretne nazwiska.
    Zostaną zbadane wszystkie przepływy finansowe. Spoko, spoko
    Ja jestem człowiekiem światowym i nie wyskoczyłem sroce spod ogona.
  • Re: 50 w wykupie przymusowym powinno być Autor: ~Rozsądny [10.42.3.*]
    "Ale bo nie rozumiem co ty do mnie rozmawiasz?" to bardzo słabo jak na kogoś z doktoratem i na kogoś kto twierdzi że jest taki światowy i sroce spod ogona nie wypadł.
    "Historia uczy że kropla drąży skalę." tak więc chciałbym się dowiedzieć ile ta kropla zdołała wydrążyć na midasie?
    Nie wiesz o czym rozmawiamy, rozmawiamy o midasie i przymusowym wykupie który tam nastąpił, fakt jest taki że oddaliście solorzowi po 0,81 zł za akcje, przez siedem lat ile udało się wam wyrwać od solorza ponad to, co wam dał? chcąc nie chcąc więc od siedmiu lat płyniesz z nurtem rzeki jak zdechła ryba bo nic ponad to nie wywalczyłeś, takie są fakty.
    W swoim ostatnim komentarzu pisałeś z pozycji siły sugerując że na elektrimie do żadnego przymusowego wykupu nie dojdzie dopóki zarząd czegoś tam nie przedstawi, że ktoś będzie z nami rozmawiał o wykupie akcji, że będziemy przeprowadzać audyty całej grupy.
    Czyżby amnezja postępowała? trzeba było być takim mądrym na midasie 7 lat temu, przypomnij sobie co sam pisałeś po WZA rok temu. Poczytaj sobie swój własny wątek z dnia 01.07.2022r. pt. Nawet nie chcieli wysłuchać tych pytań
    https://www.bankier.pl/forum/temat_nawet-nie-chcieli-wysluchac-tych-pytan,55388651.html
    Dzisiaj przekonujesz że podczas WZA na którym będą forsowali przymusowy wykup, będą musieli odpowiadać i coś tam przedstawiać . Użyją swojej ponad 85% przewagi w głosowaniu i tyle będziesz mógł sobie pogadać.
    Jedyne co pozostanie to zaskarżanie wykupu do sądu, na midasie się rzekomo sądzicie 7 lat i dalej rozstrzygnięcia brak, tutaj będzie dokładnie to samo. Walczymy już przeszło 15 lat o uczciwy wykup lub powrót do notowań i od 15 lat nie jesteśmy nawet krok bliżej. Teraz się pojawia perspektywa przymusowego wykupu i kolejnej walki o pieniądze, będziemy się sądzić z solorzem następne 15 lat, być może sąd zasądzi dodatkowe 50 groszy do każdej akcji i takie będzie zwycięstwo.
    Nie rozumiem więc twojego optymizmu, swoje mądrości trzeba było na midasie realizować, zamiast pisać tutaj swoje wywody i dawać ludziom niepotrzebną nadzieję, po co to robisz? skoro jesteś doświadczony midasem i doskonale wiesz jak to i tutaj się skończy.
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.