Budować to Wy nie umiecie - żadna Budowa oparta na kłamstwie, manipulacji nie przetrwa! Niszczyć! Tak - tu jestescie dobrzy! A ja mam pytanie do Was MOI UKOCHANI PISOWCY! A nawet kilka pytań! 1) Jaki produkt RP, ktory podbił świat stworzyliście ( zostawmy surowce, chodzi o wysoko przetworzony produkt lub usługę)? 2) Poza stworzeniem monopoli i oligopoli - co zrobiście, żeby polska gospodarka była konkurencyjna ( zostawmy wolność Sądów, gdzie prywatny przedsiebiorca nie ma szans z potężna machiną instytucji pańśtwowych )? 3) Trybunał Konstytycyjny - który stał się pośmiewskiem - ja jako Polak mam te wyroki szanować? To Wy uczyniliście pośmiewisko z poważnych Instytucji Państwowych ( propozycji łapówki 40 mln KNF - najbardziej szanowana polska instytucja zachowuje się jak.... ) 4) Czy zakup działki przez Morawieckiego od Kościoła był ok? Bo jeśli wartość transkacji była zaniżona to zarówno Morawiecki jak i ten Ksiądz powinni siedzieć ! Oszukują NARÓD POLSKI! Takim małym Polakom jak ja byście nie przepuścili Pisowcy - a Morawiecki może więcej? 5) Światło Boga powoli nadchodzi nad Polskę - ja tam jestem najmniejszym wśród najmniejszych - ale czuję to, czego zwykli śmiertelnicy nie odczuwają! Ja MOI UKOCHANI PISOWCY - jestem po stronie ŚWIATŁA!
Widzicie Pisowcy - to o czym piszę! Miłość, zrozumienie, tolerancja - ja to mam na codzień! Pewnie ilość miłości, którą dostalem od ludzi - to jest WIELKA ENERGIA! Nigdy żaden z Pisowskich Generałów - nie dostanie tej ilości miłości co ja dostałem1! I pomimo, że mnie okradliście - są rzeczy, gdzie z WAMI MOI UKOCHANI PISOWCY WYGRYWAM! Ba, biję Was o głowę!