• Nie sluchac pseudo ynwestorow Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Działa to tak: dziciaki typu piracik, dejw, pająk, maliniak itp wchodzą w spółkę i z całych sił chcą przekonać resztę, ze maja racje. To im pomaga psychicznie w stresie giełdowym. Nie maja pojęcia o zasadach gry, ale wiedza ze MUSI być gora!! Wszyscy inni to wrogowie i z takimi sekciarzami dyskusji nie ma. Pieją, ze będzie 300 i koniec. I teraz: taki laik wchodzi tutaj, poczyta o 300 i jak widzi odpal na 24 to kupuje: bo zakodował w głowie 300. Nie myśli, ze kurs jest w miejscu na sprzedaż, a nie kupno. Potem się dziwią, jak się nadzieja na korektę albo koniec wzrostow. Oczywiście wtedy wieszcze ynwestory nie powiedzą nic, bo co tu tłumaczyć. Kasy tez nie oddadzą, będą pokrętnie tłumaczyć ze spadki są ok, tak jak piracik przeszedł sam siebie i stwierdził, ze dobrze ze fund sypie. Dobrze, ze spada. Masakra.. zabieg psychologiczny dzieciaka, laika.Tak działają naganiacze oraz leszcze, którym się wydaje, ze coś wiedza. Decyzje każdy podejmuje sam, nie sluchac absolutnie nikogo z forum. Tu można tylko podyskutować, jak się jakiś rozsądny znajdzie, ale takich brak… i jak piracik? Wyjaśnisz swoje błazeństwa i oszustwa? Wątpię
  • Re: Nie sluchac pseudo ynwestorow Autor: ~Krzychu [46.134.87.*]
    Dla mnie to może i na 1 zł spaść. Sprzedawalem po 22 zł, i odkupiłem po 18,50 ale kupiłem to za hajs z zysku. Nie chce mi się nawet już tego forum śledzić ani notowań bo według mnie przez najbliższy miesiąc nic tu się nie wydarzy. Trzeba zyski pokazać, umowy jakieś.
  • Kto w to uwierzy Niki platny pisarzu fundu? Autor: ~piracik33 [10.102.52.*]
    Przeciez wszyscy na forum wiedza że
    1.Miales wyjsc przy 15zł jak bylo 12
    2. Przy 22zł pisales na forum ze bedzie 23-24 w dniu kiedy Twoj fund sypal
    3. Po info zrobiles panike ze bedzie ponizej 15 bo fund calkowicie wychodzi.
    To tylko nieliczne Twoje wybitne wypociny ktore mozna znalezc bez problemu na forum:)

Z jednego sie ciesze,bo Twoja obecnosc i nader duza aktywnosc swiadczy ,ze niedlugo czaka na nas mile zaskoczenie.
    Kto normalny pisal by takie wywody i dbal BEZINTERESOWNIE o akcjonariuszy spolki ktora miala by nie przyniesc profitow:P

Niki pisz dalej swoje wybitne eseje i analizy AT tylko wiedz ze to juz nie listopad i nikt normalny nie bierze tego na serio:)
  • Re: Kto w to uwierzy Niki platny pisarzu fundu? Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Tłumacz spadki tym, którzy cię posłuchali mistrzu giełdy… gdzie to 300?? Oddasz im kasę?? I kto tu nagania? Wszyscy widza co tu jest grane. A ty nie zrozumiałeś żadnego z moich wpisów, ale o poziomie twojej wiedzy już pisałem
  • Re: Kto w to uwierzy Niki platny pisarzu fundu? Autor: ~Yto [92.0.35.*]
    Ale nikt już tego powyżej brać nie będzie... a co powiesz ludziach którzy po przeczytaniu tej twojej bzdury nie kupili akcji,bo według ciebie miało nie rosnąć,a urósło 100%
    Ale nikt już tego powyżej 12zl brać nie będzie... a co powiesz ludziach którzy po przeczytaniu tej twojej bzdury nie kupili akcji,bo według ciebie miało nie rosnąć,a urósło 100%, oddasz im nie zarobioną kasę buhahaha buhahaha wielki giełdowy altruista buhahaha buhahaha
    Yto w formie widzę. Nasz forumowy gęgała pracuje ze słownikiem jak należy :) nawet słowo altruista się pojawiło. Ciekawe czy wiesz gęgała co ono oznacza? A może brzmi ładnie po prostu? Obstawiam to drugie
    Rozpisałeś się kolejny raz w sobotni poranek gdzie inni mają gdzieś forum i nie otrzymałeś ani jednej odpowiedzi na swój bezsensowny wywód buhahaha i co najważniejszego nie odpowiedziałeś mi na zapytanie czy oddasz ludziom pieniadze za swoje brednie które codziennie piszesz z takim zapałem pisarza czy człowieka któremu w normalnym życiu brakuje z różnych powodów akceptacji innych i musi ją zdobywać na forum bankiera buhahaha buhahaha buhahaha i nikt już tego brać powyżej 12 zł nie będzie.... to był twój szczyt altruizmu w którym poswieciles dla innych swój wywód intelektualny za darszmoke forumowicz aby się nie wzbogacili tak bardzo jak ty buhahaha buhahaha buhahaha
    Yto jest typowym przedstawicielem istoty czlekoksztaltnej. Wtórny analfabetyzm oraz brak jakiejkolwiek wiedzy czyni naszego gegale najgorszym sortem stworzeń, z wyglądu prawie jak człowiek, a w istocie zwierzak. Takich to mamy ynwestorow na mdg
[x]
MEDICALG 0,25% 39,40 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.