• Korekta Autor: ~lmi [37.47.87.*]
    Na wysokich obrotach. Tydzień konsoli 240-260 Potem w góre
  • Re: Korekta Autor: ~Kaz [91.90.176.*]
    Najpierw cwaniaku spróbuj uwalic kurs niżej niż 270 a potem pogadamy o 240
  • Re: Korekta Autor: ~Mj [83.9.199.*]
    Jak zechcą to uwalą. Tak jak dziś dzielnie bronili, żeby kurs nie wybił się ponad 285. Z tym że to, czy uwalą, czy nie nie ma większego znaczenia.
  • Re: Korekta Autor: ~Tomi [78.22.184.*]
    To jaki dzisiaj kurs przewidujecie ?
  • Re: Korekta Autor: ~Dhhdhe [5.173.140.*]
    239
  • Re: Korekta Autor: ~gospodarz_banana [10.42.3.*]
    Powiem bez kozery i na marginesie, że tradycyjnie trzeba dać sobie ostro w s>>>, na czczo i bez znieczulenia.
  • Re: Korekta Autor: ~Czytelnik [31.61.248.*]
    Dhhdhe
    Szanuje za optymizm.
    Też byś chętnie dobrał ale na ten poziom przed dywidendą nawet nie liczę.
  • Re: Korekta Autor: ~gospodarz_banana [10.42.8.*]
    Już można powiedzieć ,że słowo ciałem się stało ,walą az z d>>>, iskry sie sypią.
  • Re: Korekta Autor: ~Tomi [10.102.52.*]
    gdzie te 300 zeta ha ha
  • Re: Korekta Autor: ~Czytelnik [31.61.248.*]
    Już za rogiem.
    Mniej więcej tam gdzie było 160 jak o nie pytałeś.
  • Re: Korekta Autor: ~Mj [10.102.52.*]
    600+ kwestia niedługiego czasu.

Wyliczenia pobieżne na jedną akcję:

85 - dywidenda
    30 - gotówka w spółce
    90 - przyszłe zyski netto z PCR (w zasadzie pewnie w całości do wypłaty w formie dywidend)
    270 - zysk netto z Bacteromic (przy założeniu sprzedaży za marne ok. 200 mln dolarów)

Z tego wychodzi prawie 500. Szacunki jak to mówią konserwatywne w przypadku Bacteromic.

Kolejne projekty też zostaną wycenione przez rynek. Tyle że ten rynek musi się połapać. O tym, że ten rynek jest niedorozwinięty i reaguje jak ktoś ostro zamulony świadczy wiele, więc nie dziwcie się, że można czasem kupić coś za pół ceny.
  • Re: Korekta Autor: ~gospodarz_banana [10.42.7.*]
    W kuluarach gadają że tylko nieprzeciętnie celny strzał ,centralnie w samo kakało, może być kołem zamachowym ,do dalszych nieprzeciętnie wielkich wzrostów.
  • Re: Korekta Autor: ~helpi [94.254.177.*]
    Witam posiadaczy akcji. Sam nie mam akcji. Interesuje mnie SCPFL po kątem AT. Jeśli ten tydzień skończy się "wybitą" szpulką ( czyli korpus ponad korpusem poprzednie świecy) - jak to widać dzisiaj, w środę - macie poważne ostrzeżenie. Wykresy miesięczny, tygodniowy (? ), i dywergencja na RSI też jest ostrzeżeniem, aczkolwiek dywergencje potrafią ciągnąć się w nieskończoność. Na dziennym jej nie ma, ale to jest tak, że skale wykresów są nadrzędne i podrzędne. Interesuje mnie powyższe, gdyż dla mnie to ciekawa obserwacja, i drogowskaz dla GMT. Pozdrawiam wszystkich. Zwolenników i Oponentów.
  • Re: Korekta Autor: ~gospodarz_banana [10.42.3.*]
    Kreski możesz sobie synu w żopke wsadzić ,tu liczy się analiza finansowa.
  • Re: Korekta Autor: ~helpi [94.254.177.*]
    @gospodarz_banana,

"Kreski możesz sobie synu w żopke wsadzić ,tu liczy się analiza finansowa."

Dla mnie jesteś OUSiwskim burakiem, bezmózgowcem
    Tylko atak, a nie normalna kontra. Nie pisz donie synu, buraku.
  • Re: Korekta Autor: ~_l_ [88.156.143.*]
    Ej, Stoltz generalissimus aka wiatr_z_dupy! Czasami nawet celnie potrafisz dać w s*ake bez znieczulenia.
  • Re: Korekta Autor: ~Car [31.0.91.*]
    Myślę że on jest bardziej przyjmującym bo sprawia mu wyjątkową satysfakcję pisanie o tym ....
  • Re: Korekta Autor: ~_I_ [88.156.143.*]
    Ale z jaką intensywnością o jakimi barwnymi opisami... Sądzę, że w realu to może być całkiem miły, pasywny elgiebet. Zrobi wszystko, gdy tylko usłyszy jak ktoś powie: "słoneczko"
  • Re: Korekta Autor: ~dd [10.42.7.*]
    AT w przypadku tej spółki to takie pisane patykiem po wodzie. Na pewno nie zaszkodzi...
    Kluczem do sukcesu spółki są jej projekty, sprzedane projekty. Teraz dywidendą dzielimy się nie z wynikających wykresów tylko sprzedaży produktu.
    Przyjdzie czas na BO to znowu pojawią się wzrosty. Aż korci dodać "ponadprzeciętne" ale na tym forum to słowo jest nadużywane... ;)
    Pozdrawiam trzymających "ręce pod tyłkiem". Trzymamy, czekamy, cieszymy się- wypaliło przy PCR-ONE wypali przy BacterOmic.

• Re: Korekta Autor: ~stolcgenerallisimus [10.42.8.*]
    Nie trzymać rąk pod tyłkiem, bo będą śmierdziały, lepiej trzymać kciuki ,tam gdzie słoneczko nie dochodzi, z inwestorskim pozdrowieniem ,niech krwisty klocek ,ma was w nieustającej opiece.
  • Re: Korekta Autor: ~loko [10.102.52.*]
    Pomijasz najistotniejsza kwestię jeśli rozpatrujesz AT - Trend .

Trend is your friend , wiec najpierw warto patrzeć a SK , oraz na formacje , a dopiero potem na oscylatory .
[x]
SCPFL -0,68% 116,40 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.