• Obroty marne Autor: ~Opinia [46.204.32.*]
    a sporo urosło od dołka.
    Jak wejdą większe kapitały to zacznie się dziać.
    Ale na to trzeba poczekać
  • Re: Obroty marne Autor: ~Free [62.87.147.*]
    Ech Opinia, jestem ciekaw kiedy zmienisz śpiewkę i staniesz się znowu piewcą rozpaczy tak jak zdarzyło ci się to już dwa razy. Osobiście obstawiam poziomy 55-60 groszy, bo poprzednio właśnie na takim pułapie nagle zmieniła ci się perspektywa co do świetlanej przyszłości spółki.

Ewidentnie marzy ci się tutaj zrobienie kółka jeszcze przed zakończeniem wojny na Ukrainie, być może po to żeby przeskoczyć z kapitałem gdzie indziej:)
  • Re: Obroty marne Autor: ~Opinia [46.204.36.*]
    Jak ja to lubię.
    Kiedy kółkowiczowi wydaje się, że inni też tak mają.
    Skoro lubisz bawić się w kręcenie kółek to kręć.
    Mnie interesuje inna skala kursu, na którą cierpliwie poczekam w przeciwieństwie do wielu.
  • Re: Obroty marne Autor: ~Free [78.10.90.*]
    Opinia - błagam cię przestań już gadać o tym, że nie kręcisz kółek, bo każdy kto jest na spółce przynajmniej od roku zna ciebie jak zły szeląg. Jakby mi chociaż trochę zależało na uświadomieniu świeżych inwestorów, to odgrzebałbym Twoje posty z czerwca, ale szkoda roboty.

Grunt, że będzie śmiesznie jak znowu zmieni ci się narracja i będziesz pisał, że nie robisz kołek, tylko po prostu doznałeś boskiego objawienia, że jednak spółka nie ma świetlanej przyszłości tylko przed nią same kłopoty (np. jak prezes założy nie tę koszulę co trzeba, w końcu jesteś znany tutaj jeżeli chodzi o kwestię inwestowania pod ubiór prezesa;) ). Ostatnio jak się broniłeś przed sugestią, że robisz kółka gdy podskoczyło na chwilę do 50-60 groszy, to gadałeś jakieś kocpoły o tym że nagle dopatrzyłeś się zagrożeń, to nawet było pocieszne:)

P.S.
    Robienie kółek nie jest niczym złym , o ile człowiek przy okazji nie robi z siebie chorągiewki na forum, tylko normalnie mówi o tym jaką strategie inwestycyjna przyjął (ty zdajesz się uważać, że to jakiś szatan wcielony na giełdzie i każdego kolarza trzeba przeganiać woda święconą). Inni grają całą stawkś na longa i mają takie prawo, ja już się wyleczyłem z takiego inwestowania kilka lat temu, bo przez to traci się okazje na zysk.

Mam żelazny pakiet czekający na ponowne przekroczenie magicznej bariery 1 zł jak to było w czerwcu rok temu albo nawet na zbliżenie się do dwóch złotych kilka lat temu. Wtedy to było wesoło jak się brało po 40 groszy i sprzedawało po 1,4-1,6 na pandemicznej euforii:)
  • Re: Obroty marne Autor: ~Opinia [46.204.44.*]
    Nie obchodzą mnie twoje pakiety ani insynuacje.
    Równie dobrze możesz być trolem, który tu się pojawia i znika co jakiś czas z wirtualnym żelaznym pakietem.
    Twój pakiet twoja sprawa.
    Mnie interesuje profesjonalizacja prezesa i rozwój biznesu.

Co do twoich kółek, pisanie po fakcie po ile sprzedałeś a po ile kupiłeś wkładam między bajki.
    Na forum wszyscy zarabiają.
  • Re: Obroty marne Autor: ~Free [10.42.4.*]
    Pojawiam się tylko od czasu do czasu, bo jak wielu graczy giełdowych mam w portfelu wiele spółek i nie mam czasu śledzić tego wszystkiego. Po prostu ustawiam poziomy wyjścia i wejścia i cierpliwie czekam. Tym bardziej, że patrzę sobie na fora na bankierze raczej w ramach relaksu i dla śmiechu. Chociaż nie powiem czegoś wartościowego da się tutaj czasem dowiedzieć.

No już nie będę tutaj męczył innych naszą konwersacją. Może tym razem zrobię screena na pamiątkę, żebyśmy się mogli wszyscy za jakiś czas razem pośmiać z twojej kolejnej cudownej metamorfozy:)
  • Re: Obroty marne Autor: ~pomocny [91.123.219.*]
    dobrze jest, że ustawił się większy pakiet na ok 42-43 gr - potrzeba większego wolumenu na tym poziomie aby to rozjechać
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.