• Moim zdaniem... Autor: ~Kastor [46.174.213.*]
    1. Jeśli wyniki terapii Ongeno na kolejnych 6 osobach będą zadowalające, to akcjonariusze Synerga są w domu i długie oczekiwanie powinno zwrócić się w krótkim czasie po stokroć lub więcej. 2. Ktoś powie ale Synerga to nie Ongeno, tyle że nikt tu chyba nie liczy na nic innego, jak odwrotne przejęcie - wiem trochę to życzeniowe myślenie, no ale jakieś tam przesłanki są by móc tak myśleć... jeśli się potrafi kropeczki łączyć.
    3. A co jeśli eksperyment nie da zadowalających wyników i nie doszłoby do komercjalizacji terapii? Ongeno miałoby wówczas problem, a Synerga.... hmmm myślę że nie. Spółka ma papiery wyprowadzone i można nią na giełdę wprowadzać coś innego, a chyba nikt nie wątpi że specjalista od tego typu akcji, i największy akcjonariusz w jednym nie wyrzuci zainwestowanych pieniędzy przez okno, tylko ewentualnie zmieni strategię.
    4. Nie wierzę by ktokolwiek, kto ma akcje Synerga, stracił na nich, tylko trzeba poczekać.

Zapraszam do dyskusji i wymiany poglądów.
  • Re: Moim zdaniem... Autor: ~Meth [80.49.184.*]
    Wyczerpałeś temat więc nie ma co dyskutować :)
    Hans teraz czekamy na twój bełkot.
  • Re: Moim zdaniem... Autor: ~Oze [77.167.125.*]
    WPISY OD LAT KOPIOWANE .. i GDYBANIE MARTWI MNIE TYLKO ZE TE 6 OSÓB ICH ORGANIZMY WOGOLE NIE REAGUJĄ NA TERAPIE .. I MARTWI NNIE ZE TEN NAJWIĘKSZY Z NAJWIĘKSZYCH WOGOLE NIE JEST ZAUWAŻONY PRZEZ FORBSA .. TO ZŁY ZNAK
  • Re: Moim zdaniem... Autor: ~Tom [31.161.226.*]
    NIE ODZYWAJ SIĘ CZEKAMY NA HANSA Z AMSTERDAMU CZY TEZ DORDRECHTU CZY RUZYCKIEGO ..
[x]
SYNERGA 1,65% 0,74 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.