1. Jeśli wyniki terapii Ongeno na kolejnych 6 osobach będą zadowalające, to akcjonariusze Synerga są w domu i długie oczekiwanie powinno zwrócić się w krótkim czasie po stokroć lub więcej. 2. Ktoś powie ale Synerga to nie Ongeno, tyle że nikt tu chyba nie liczy na nic innego, jak odwrotne przejęcie - wiem trochę to życzeniowe myślenie, no ale jakieś tam przesłanki są by móc tak myśleć... jeśli się potrafi kropeczki łączyć.
3. A co jeśli eksperyment nie da zadowalających wyników i nie doszłoby do komercjalizacji terapii? Ongeno miałoby wówczas problem, a Synerga.... hmmm myślę że nie. Spółka ma papiery wyprowadzone i można nią na giełdę wprowadzać coś innego, a chyba nikt nie wątpi że specjalista od tego typu akcji, i największy akcjonariusz w jednym nie wyrzuci zainwestowanych pieniędzy przez okno, tylko ewentualnie zmieni strategię.
4. Nie wierzę by ktokolwiek, kto ma akcje Synerga, stracił na nich, tylko trzeba poczekać.
WPISY OD LAT KOPIOWANE .. i GDYBANIE MARTWI MNIE TYLKO ZE TE 6 OSÓB ICH ORGANIZMY WOGOLE NIE REAGUJĄ NA TERAPIE .. I MARTWI NNIE ZE TEN NAJWIĘKSZY Z NAJWIĘKSZYCH WOGOLE NIE JEST ZAUWAŻONY PRZEZ FORBSA .. TO ZŁY ZNAK