• Moim zdaniem Autor: ~Kastor [46.174.213.*]
    1. Jeśli wyniki terapii Ongeno na kolejnych 6 osobach będą zadowalające, to akcjonariusze Synerga są w domu i długie oczekiwanie powinno zwrócić się w krótkim czasie po stokroć lub więcej. 2. Ktoś powie ale Synerga to nie Ongeno, tyle że nikt tu chyba nie liczy na nic innego, jak odwrotne przejęcie - wiem trochę to życzeniowe myślenie, no ale jakieś tam przesłanki są by móc tak myśleć... jeśli się potrafi kropeczki łączyć.
    3. A co jeśli eksperyment nie da zadowalających wyników i nie doszłoby do komercjalizacji terapii? Ongeno miałoby wówczas problem, a Synerga.... hmmm myślę że nie. Spółka ma papiery wyprowadzone i można nią na giełdę wprowadzać coś innego, a chyba nikt nie wątpi że specjalista od tego typu akcji, i największy akcjonariusz w jednym nie wyrzuci zainwestowanych pieniędzy przez okno, tylko ewentualnie zmieni strategię.
    4. Nie wierzę by ktokolwiek, kto ma akcje Synerga, stracił na nich, tylko trzeba poczekać.

Zapraszam do dyskusji i wymiany poglądów.
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Ksionc [77.167.125.*]
    CZEKAM JUŻ TYLE KAT ZE JUŻ OSŁEM ZOSTAŁEM .. ALE DALEJ BĘDĘ CZEKAŁ JAK NA OSŁA PRZYSTAŁO .
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Meth [87.209.31.*]
    NO ALE PO CO TERAZ KUPOWAC I TRACIC PIENIADZE ..CI CO KUPILI 2 LATA TEMU MAJA ZAMRAZARKE ..TYLE PIENIEDZY STRACILI BO DALI SIE OMAMIC ..JA SE KUPIE JAK POJDZIE INFO I ZACZNIE ROSNAC ..PO CO MI TERAZ KUPOWAC ..
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Szeryf [10.42.3.*]
    METH ALE TY OSIOL JESTES
  • Moim zdaniem Autor: ~Natalia [185.122.146.*]
    Jak się nie chce nic robić ani kupować ani interesować to po co pisać na forum?Każdy ma swój rozum i robi to co uważa a kto zainwestuje ten czeka cierpliwie...
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Szeryf [77.167.125.*]
    NO WŁAŚNIE PO CO NAGANIAĆ NA KUPOWANIE I OPOWIADAĆ BREDNIE ILE TO PROCENT UROŚNIE .. KAZDY MA SWÓJ ROZUM I WIE CO ROBIĆ .. TYLKO PRAWDĘ TRZEBA MÓWIĆ NIE KŁAMAĆ NIE OKRADAĆ NIEZORIENTOWANYCH Z PIENIEDZY ..
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~pio77 [37.30.108.*]
    może zacznij od siebie z tą prawdą..., podszywaczu wielonicku...
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Ler [79.163.163.*]
    Szeryf... Przypominam Ci że jeżeli chodzi o naganiaczy to na tej spółce jesteś największym. Kto jak nie Ty zakładał tutaj codziennie po kilkanaście wątków z rakietą w tytule?
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~pio77 [37.30.108.*]
    ale ten szeryf to jest raczej podszywacz wielonick...
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Kastor [37.248.225.*]
    Jakie naganianie? Chłopie chcesz kup, nie chcesz nie kupuj. Boisz się że stracisz, sprzedaj. I w drugą stronę idąc, żaden pociąg nie odjechał, akcje są i można je kupić, po co jakieś dyrdymały na poziomie gimbazy pisać, czy wujka dobrą radę/zbawcę ludzkości udawać i tylko hejtem po spółce i akcjonariuszach o innych poglądach jechać ?
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Ciekawy [10.42.8.*]
    Wytłumaczcie mi, po co mieliby wpuszczać złotą kurę przez tę spółkę, skoro wg stooku free float na koniec listopada wynosił tutaj aż 60%? Gdyby JC i spółka chcieli zarobić, zaproponowaliby Advertigo albo Aldę/Universe gdzie mają w sumie 80% akcji, a nie tylko 40%.
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Hans [10.42.4.*]
    NO ALE MY TO WIEMY JEST DOKLADNIE JAK PISZESZ ..A JA JUZ OS LAT PISZE ZE TU NIC NIE BEDZIE TA SPOLKA TYLKO DO ROZLICZEN I WALKOW CISZESKIEGO ..NO I SPEKOLA TU SOBIE ROZGRYWA MIEDZY SOBA ..TYLKO OSIOL TU CZEKA NA WZROSTY...UWAGA NIE MYLIC Z SM ...TAM MOZE SIE UDAC ..ALE SYNERGA NIGDY NIE ODPALI OCZYWISCIE OSLY ZARAZ NAPISZA ZE CHCE TANIO KUPIC ..I TAK OD LAT KILKU TO TRWA A KTO MADRY TO JUZ DAWNO ZARABIA GDZIE INDZIEJ ..A TU NIE MASZ SZANS NA NIC ..
    POZA TYM JEST OD LAT ZA DUZO NAGANIANIA ZE COS BEDZIE ..KTO JEST DLUZEJ NA GIELDZIE I COS ZAROBIL DOSKONALE WIE JAK TO DZIALA ..TU CO TYDZIEN I CO RAPORT WIDZA 500 ZL..WIADOMO DYSTRYBUCJA MUSZA OPCHNAC RO CO BRALI PO 1 GROSZ ..WKLADAJA DO GLOWY LESZCZOM MILIONY A LESZCZ KOPUJE I CZEKA HEHE ..A FF ROSNIE HEHE ...TA SPOLKA JUZ SPALONA JEST ..CYGAN JUZ TU BYL 5 LAT TEMU JAK BYLO 4O GR..NA TERAZ 4 ZL..KAZDY DOBRZE WIE ZE POLNOC BEDZIE NA SPOLCE KTOREJ SIE NIKT NIE SPODZIEWA ..NAPEWNO NIE TUTAJ ..
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Prezes [88.156.132.*]
    Wg stooku hahahahaha biznesmeni wg niczego zarabia się siano wg mózgu i intuicji wg stooku i jeszcze powiedz mi wg bankiera i forum na nim nie wyrzymam……ale tępe społeczeństwo się narodziło biznesmeni…….brak mi słów
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Hans [10.42.7.*]
    CO EOBI SYNERGA INTELIGENCIE ?? CZYM SIE ZAJMUJE ?? NA CZYM ZARABIA ?? WYKAZ SIE INTELIGENCIE ..TYLKO NIE PIS, NI TYCH SWOICH BZDUR CO TI BEDZIE JAK BEDZIE ....TYLKO TU I TERAZ .. ..... CHYBA NIE MYSLISZ ZE ZA LOGO ZAROBIA KASE HAHA..
    CISNIENIE CI ROSNIE BO CI LESZCZA PLOSZYMY HEHE ..NAKUPILES PEWNIE MILIONY LICZAC ZE COS BEDZIE A SIE OKAZUJE ZE LIPA ...ZNACZY NAPEWNO SPEKOLA ZROBI TU RUCH ..POD SM ..ALE BEDZIE TO KROTKA SZYBKA AKCJA I NIE NA TAKIE POZIOMY O JAKICH MARZYCIE ..6ZL. TU WIDZE MAX ..PRZY DOBRYCH WIATRACH .
[x]
SYNERGA 0,00% 0,76 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.