• Włóknienie po covid Autor: ~Hm [188.147.96.*]
    https://wydarzenia.interia.pl/raport-koronawirus-chiny/news-zmiany-w-plucach-po-przebyciu-covid-19-zbadano-jak-dlugo-sie,nId,6607451
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~Góru [37.225.87.*]
    Jakoś nie jestem zdziwiony. Uważajcie też na szczepionki. Nastąpił drastyczny wzrost zachorowań na zapalenie miesnia sercowego po szczepionkach mRNA, co było do przewidzenia. Sam jestem szczęśliwym niezaszczepionym.Tu pozwolę sobie na reklamę mojej drugiej i ostatniej perły bio/med technologicznej tj. Medinice, z projektem chociażby EP Bioptom. Molecure w portfelu, zobaczymy co tu się wydarzy i trzymamy akcje oraz kciuki za sukces Spółki.
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~hmm [10.42.4.*]
    Góru dziękuję, że się tutaj pojawiłeś. Jak myślisz, kiedy nastąpią przełozmowe zdarzenia dla Molecure?
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~Kamillo [10.42.3.*]
    @Góru

dzięki wielkie za polecenie tych dwoch spółek

pozdrawiam
    A.K.
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~Góru [5.173.33.*]
    Nie wiem co tu sie ma wydarzyć. Może znajdą nowego partnera, bo klinika chyba powinna się zaraz zacząć. Generalnie od fundamentów widzę to tak: Biden w Polsce ogłasza że w Polsce powstaną bazy USA. A wiem z pewnego źródła że dużo Amerykanie budują w Polsce i dobrze płacą. Polska awansowała też na 5miejsce inwestycji DeepTech. Sądzę że jasny sygnał od Bidena że Polska jest pod skrzydłami USA spowoduje że duże firmy z USA przyjdą na zakupy. Technicznie napisze wieczorem
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~Lucca [31.178.57.*]
    OAT postawiło na choroby zwłóknieniowe i mają w tym najlepszą ekspertyzę. Artykuł wskazuje, że otwiera się globalne zapotrzebowanie na lek w tej dziedzinie. Medycy wiedzieli to już wcześniej, więc dziwię się bardzo decyzji glpg. Z drugiej strony raduję jako akcjonariusz MOC z obrotu sprawy :)
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~Góru [5.173.73.*]
    A czy Galapagos nie może wrócić do tematu? Taka teoria z przymrużeniem oka :)
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~lucca [31.178.57.*]
    Może wrócić, lecz na warunkach rynkowych.
  • Re: Włóknienie po covid Autor: ~Góru [5.173.40.*]
    Technicznie powinien nastąpic retest od góry wybitych poziomów czyli te 18,56zl, okolice. Wyszliśmy nad ema200, chwilę pokonsolidujemy w okolicach. Dalej luka i jej zamknięcie. Przejście 24 to również przekroczenie środka wstęgi (obecnie 27zl na miesiącach). Mocny sygnał kupna na świecach miesięcznych to pokonanie 30zl. Cel moim zdaniem to 3 cyfry, mam tu trzy różne poziomy i daleko o tym myśleć. Moim zdaniem to idzie 5 fala, która może być długa z racji na podobieństwo czasowe 1 i 3 fali. Mam nadzieję że komuś pomogłem i że się nie mylę :D
[x]
MOLECURE 0,38% 5,30 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.