Ciężko teraz powiedzieć, obecne poziomy są nadal bardzo atrakcyjne, zważywszy na tak bogate portfolio(siedem premier jeszcze w tym roku), przejście na GPW, rozważana dywidenda. Masz lepszą, tak transparentną, poukładaną finansową spółkę, która dodatkowo ma bardzo dobrą komunikację z akcjonariatem? Odpowiedź sobie sam.
To nie ulega wątpliwości, że komunikacja jest doskonała i jeśli chodzi o gejming to jak dla mnie forek przoduje w swojej "klasie".
Boje się o tego succubusa, bo wpadkę z dodatkiem mieli dość sporą i te konsole przez to mi się śnią po nocach... :)
Ale fakt faktem - perspektywy są dobre, tylko nadal ciężko mi określić limit wzrostów, bo to ciągle zapowiedzi...
Nie bardzo rozumiem skąd te obawy co do wersji konsolowej. Port tej gry tworzony jest przez zupełnie inny podmiot dość długi czas, to daje gwarancję jakości, druga sprawa to portowanie "gołej" wersji bez DLC, Patrz casus konsolowego GSS, który nawet nie mial "car wash" czyli dość starego DLC. Dodatki konsolowe będą wprowadzane sukcesywnie w późniejszym etapie, w marcu będzie wydana podstawowa wersja, która jak wiesz miała swietne recenzje, dopiero kolejne wprowadzane dodatki obniżały delikatnie tą średnią. Co do kumulowania akcji, to mam jeszcze parę pakietów kupionych poniżej 3 zł i uśredniam w górę, bo wiem, że obecne poziomy są tylko kolejnym przystankiem do nowego ATH.