Mylisz mnie ze Stewem.Miał być moim alterego,ma podobnego nicka,podobny styl pisania,używa wielokropku...
Miał netralizować poszło innym torem.Choć Stew to nie ja też mogę poczekać w sumie 8 lat cóż to takiego? Mam wiele spółek, nie nudzi mi się,a tej wcale nie muszę mieć i mogę na niej stracić 100 proc. Ciekawe kogo z wiszących stać na taki komfort.
Używam wielokropka chorobliwie dużo dlatego o tym mówię, a czy nieudolnie prognozuję to się jeszcze okaże. 0,3 też miało nie być, a teraz są tu ludzie którzy się z tego cieszą.
Jakie 0,49?O czym wam się śni czy marzy Dyzie? Może minus 0,49 jak już ta padlina będzie gniła w ziemi zakopana a jakieś bezpańskie psy czasami coś wygrzebią...0,49... Jaja sobie robicie?
Wydmuszki jak labocanna miały wyceny powyżej 100mln zl. 50 gr to około 50 mln kapitalizacji. Dla spółki która jest w branży IT z zyskiem 2mln, 16mln gotówki, zatrudnieniem powyżej 50 osób, kolejnymi projektami na wiele mln, większościowymi udziałami w inventionmed gdzie budują tzw wirtualny szpital za 30mln.
No bez problemu do zrobienia
Teoria teorią ale czy pokryje się z praktyką? Ja już się wyłączam bo widzę robi się nerwowo. Życzę wam żeby wam rosło ale sam poczekam kupnem. Wpadnę za tydzień,zobaczymy kto miał rację.
No bo taka prawda : kłamcy kombinatorzy i manipulanci. A do tego jeden drukarz i sypacz, konkretnie tutejszy. A jak tak do końca jest z tym wynikami? Czy zostały przedstawione uczciwie? Podobno nowy biegły rewident je sprawdzał. Co tam się de facto ty pod powierzchnią gdy mamy do czynienia z osobami o wątpliwej reputacji?Mam wątpliwości. Ale to tylko moja opinia.