Dnia 2023-02-15 o godz. 12:38 ~1kwiecien napisał(a): > a przecież to marnotrawstwo pieniędzy > > zobaczycie juz nie dlugo zajmą sie tą sprawą ja wam to mówię i zobaczycie co będzie się dzialo z kursem gpw ostrzegam :))))
Ja wiem że ty nie rozumiesz co piszę Ponadto nigdy nie rekomendowałem zarówno że spadnie jak i wzrośnie poczytaj sobie Jest różnica że NIK nie może wejść a nie chce wejść na kontrolę GPW S.A. Umiesz czytać ze zrozumieniem Widziałeś Pismo od NIK w sprawie GPW S.A. ? Co z niego wynika rozumiesz ?
Dnia 2023-02-15 o godz. 16:21 ~As napisał(a): > Widać coś się zaczęło. > > Jeszcze trochę i pojadą na całego.
Niech tylko UOKIK wejdzie i da mi czynną legitymację strony, ja jestem na rynku od 2012 roku będzie ostro wprost proporcjonalnie do potraktowania Taxus Fund S.A. oraz wyrzyskich je Akcjonariuszy już nie mówiąc o krzywdzie mojej przecież ja pracuje non stop aby zaprowadzić porządek na GPW S.A. i nie ustanę dopóki GPW S.A. nie będzie przestrzegać obowiązującego Prawa.
Odpowiemy na argumenty siły GPW siłą argumentów Prawa.
Trzymam kciuki żeby UOKIK miał odwagę przeprowadzić kontrolę GPW S.A. bo żyjemy w Państwie o systemie ,,quasi dyktatorskim” ?
Jak się nie postawimy zaczną nas zamykać już za krytykę a gdzie za dochodzenie Swoich Praw.