Peak ponad 1000, setka recenzji w dobę, 78% pozytywnych, grę można rozwijać i jest 10 innych projektów, za miesiąc kolejna gra i kapitalizacja niska, ale na bananie wyprzedaż jakby firma bankrutowała. Chory kraj i ludzie.
Ile ten twój peak wygeneruje przychodu? Przychodów nie robi ani twój wspaniały peak ani recenzje tylko POZYCJONOWANIE NA LIŚCIE SPRZEDAŻY. Dziwnym trafem temat pozycjonowania pominąłeś, nie dziwię się bo nijak się ma do peaku. Spółka warta 28mln która robi od kilku lat gry i wypuściła już ich parę praktycznie na nich nie zarabiając wg Ciebie jest tania? Czy gdybyś miał 28 mln i tylko tyle, wydałaś bys je na zakup spółki ? Jakie korzyści byś z tego miał i kiedy inwestycja Ci się zwróci? Nie rozumiesz zachowania kursu bo nie rozumiesz giełdy a tym bardziej gamedevu. Odpuść , odpocznij, doedukuj się i wróć ze świeżym kapitałem .
No możliwe że się denerujemy bo nie chce zejść do ceny z rekomendacji na której sobie kupują. To trzeba się pienić, dziś ktoś ostro zbierał te zrzuty. A co do globala to jakbyś znafco wiedział to tak się liczy przychód z gry - titan jest bardzo tani więc jego pozycja na goobalach musi być odległa przy takim peaku. Zasięgu tej gry pokazują jaki potencjał drzemie w MD...
Dokładnie, jest jak piszesz, więc po co jarać się peakiem jak przychody są nędzne. Wydawało mi sie, że inwestora powinien interesować przychód a nie peak. Czy jestem w błędzie? Jakoś nie widzę wśród tutejszych inwestorów żadnych kalkulacji dotyczących potencjalnych przychodów tylko ciągle sprawdzanie peaku i wy się dziwicie, że nie rośnie. Tutejszy akcjonariat to dzieciarnia do oskubania wśród której nikt nie potrafi zrobić prostej tabelki w excelu z potencjalnymi zyskami spółki które mogły by uzasadnić obecną wycenę .