• dwujaś z przodu Autor: ~przepalamkapitał [13.231.130.*]
    ładnie to wygląda trwała zmiana kodu i dwaja na południe XD
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Mistrzowskie [5.173.4.*]
    Dwóje to miałeś w szkole lub sorry nadal ja masz bo teraz masz ferie
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~aw [10.42.4.*]
    Afera w NCBR .
    Lecą głowy za dotacje.
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~AMA [10.102.52.*]
    I słusznie. Dali 55 mln zł spółce założonej w mieszkaniu na kilka dni przez końcem konkursu.
    Popatrz - a spółki jak Saule, które działają wiele lat i zatrudniają kilkadziesiąt osób, takiej kasy nie dostały.
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Zdzichu [10.42.4.*]
    Wartością jest ilość zatrudnionych ludzi? Widać komuna odcisnęła swoje piętno na rozumie. Na razie to oni zmarnowali 180mln podatników. Nagony dawać minusy!
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Mistrzowskie [37.225.4.*]
    I na dodatek wymyślili i opatentowali coś czego jeszcze nikt na świecie nie opatentował
    Skandal jak oni mogli ...przecież taka forma w stodole to jest super firma a nie jakieś patenty
    Zdzichu ty jesteś ten od przejścia banku za 1 zł?
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~amerykan [10.102.52.*]
    Dla zdzicha inwestycja marzeń to hodowla pieczarek xd
    Z takimi właśnie ludźmi w Polsce, jedynie w tym będziemy "potęgą"

Wyobraźcie sobie jakby gadali na takie ChatGPT, gdyby u nas powstało, że tyle ładowania kasy w jakieś sztuczne coś co nie przynosi dochodu. A przypomnę że ten projekt generuje koszty prawie pół mln zł dziennie. Ale głupi ci amerykanie, nie? Przepalają kasę, na coś co nie przynosi obecnie dochodu xd
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Olek [10.42.4.*]
    Jak wy myślicie, że pan zdzichu jest zacofany i dlatego tak pisze, to jesteście w błędzie.

To jest sprytna bestia (jak wiele innych troli, a może to ten sam) co specjalnie obrzydza ludziom spółkę, żeby sobie nakupować akcji za grosze. Przecież ktoś z dobre serca nie będzie tu siedział i ostrzegał innych przed spółką. Ja jak sprzedam akcje, która mnie zawiodła nie przesiaduje potem na jej forum, bo zwyczajnie mi szkoda czasu i życia. Idę na inną spółkę i tam inwestuje.
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Mistrzowskie [37.225.59.*]
    Napisz to DC który siedzi 2 lata tutaj tylko żeby "ratować" ludzi przed złą blondyną i jej okropna spółką
    Tak bezinteresownie traci czas i energię
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Zdzichu [10.42.4.*]
    Przypominam to miała być rewolucja w fotowoltaice. Dla Kowalskiego liczy sie tylko a) wydajność z metra / cena, b) okres gwarancji, c) sprawny serwis i reklamacje. Nie słyszałem by ktoś podejmował decyzję o inwestycji na podstawie posiadania przez firme patentu. Takie dyrdymały jakie opowiadacie interesują tylko osoby które dały się nabrać na gównomarketing i simpują słoneczko. Więc simpy dawać minusy!
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Mistrzowskie [37.225.4.*]
    Podejmujesz decyzję porównując dwie lub kilka firm z branży i wybierasz lepsza ofertę
    Gdybyś miał do wyboru tylko jednego producenta samochodu lub telefonu to z czym byś je porównywał?
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Morfusz [90.166.202.*]
    Ja tu nic nie trace, rozmowa z osobnikami twojego pokroju to hobby, moze i jest to przyjemne musze powiedziec... spolka jest mi obojetna tak czy owak... ale tacy artysci jak ty to perelka, warto przystanac na spolce gdziekolwiek tacy sa....
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Zdzichu [37.47.185.*]
    W przypadku słoneczka wszystkie 3 punty z ZEREM !
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Mistrzowskie [37.225.59.*]
    To już wiesz ,że sprawny serwis i gwarancja nie będą działać?
    Nie ma jeszcze towaru a ty jesteś "jasnowidz"
    Po prostu jesteś geniuszem na giełdzie
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Zdzichu [10.102.52.*]
    Wiem że nie ma żadnego przychodu z tytułu sprzedaży towaru. Wiem że w ofercie nie ma ładowarek, paneli, lameli, oklein elewacji dla skanska, carportów a nawet cenówek dla warzywniaka. Natomiast zapewniam że będą sumity, konferencje, wywiady, wizyty w zakładach pracy. Wszystko co potrzebne by nie pokazać produktu dla Kowalskiego. A jeśli idzie o giełde to jest tu jeden miszczu co kupił za 15gr i nie sprzedał w przedziale 6-8zł (pewnie tam zainwestował czapkę śliwek po te 15gr) i teraz tu ślęczy i nagania bo myśli że taka szansa się powtórzy :).
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Mistrzowskie [37.225.37.*]
    Zdzisiu jak ty niewiele rozumiesz że słów pisanych
    Najgorzej,że chyba sam swoich słów nie rozumiesz co napisałeś wcześniej
    Jak może być serwis i gwarancja na Zero skoro nie ma towaru?
    Brak logicznego myślenia to u ciebie wrodzona cecha?
    Oceniasz chyba wirtualnie bo nie ma towaru,nawet jakby był to musiałbyś mieć go w ręce, żeby go ocenić
    Widzę,że w dobie internetu każdemu cokolwiek przyjdzie do głowy siada do klawiatury komputera i staje się drugim Słowackim lub Mickiewiczem
    Tylko niestety poziom już nie ten co oni
    PS
    Pisałem,że zakup po 15 groszy to żarty ale , żeby zrozumieć co to jest żart musisz mieć inne IQ
    Ja kupowałem wiele razy i wiele razy sprzedawałem pierwsza większa partia kupiona po ok 6 zł sprzedana po ok.12 zł,jak łatwo obliczyć zarobek 100%
    Było jeszcze więcej udanych transakcji dzięki czemu moja średnią 3,2 zł jest całkowicie z zysków
    Może dzięki temu mogą śmiać się z takich" gwiazdorów" jak DC siedzących 24 /7
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~czeskipodarunek [10.102.52.*]
    W tym wątku 30% wpisów umieścił Mistrzowskie, a mimo to zapomniał wspomnieć o apartamentach, które zarobił dzięki Saule i o tym, że jest na longa czekając na kurs nie mniejszy niż 50 zeta.
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Mistrzowskie [37.225.37.*]
    Czeski fajnie że mogę na ciebie liczyć
    Może przyjedziesz posprzątać mi apartament i z jest odebrany tylko że stan developerski
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Zdzichu [10.42.3.*]
    Miszczu ja tą firme wyceniam na zero ponieważ ŻADNA komercjalizacja od 8 lat się nie dokonała. I dla tego zainwestowałem w to zero zł. Natomiast ty wyceniłeś produkt markietingu i obietnice słoneczka kupując papier za 6zł :) kto tu wycenia wirtualne bajki? To że być może zarobiłeś wynika tylko i wyłacznie z bańki spekulacyjnej wywołanej przez pierdy marketingowe. W każdym tego typu przedsięwzięciu są osoby które wyszły na plus. To element gry własnie po to by mieć nagonów. Obserwuje takie byznesy od 2013r i uwierz w żadnym przypadku się nie pomyliłem :) Powiem więcej, ten nie jest jakiś szczególnie błyskotliwy! (no może po za naszym słoneczkiem xd).
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Dc [83.29.200.*]
    I znowu schemat trolla mistrza. Nie rozmawiasz z nim. Nie piszesz o nim ani do niego ale forumowy zboczeniec co jakis czas musi wycierać swą brudna twarz kimś. Oczywiście ładując przy okazji torbę kitu a jak mu się odpisze ro zacznie płakać, że ktoś bi nie on waruje na forum 24 nadobe przez tydzień. To teraz może pytanie odnośnie fabryki, bo tak Sue podniecasz ze będzie nowa fabryka ..... czyżby ta we Wrocławiu nie wyrabiała z zamówieniami i potrzeba kolejnej aby realizować więcej? Po co otwierać fabrykę skoro z jednej się nie korzysta? A może zauważono że gadanie o fabryce i przecinanie wstęgi to najlepszy deal bo na tydzień akcje uda w górę to raz a dwa są chętni aby je kupić. I gdybyś vzytal posty to wiedziałbyś od kiedy nie mam akcji tylko po co ci wiedzieć. Przecież ty nacpany piszesz co ci tam się akurat przyśni.
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Nick [46.204.109.*]
    Daj mu spokoj niech się wyśpi przed nocka
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Sworex [90.156.116.*]
    Też myślę że 20 zł lada chwila
  • Re: dwujaś z przodu Autor: ~Pun [90.166.195.*]
    Cena chleba? Mozliwe
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać