• Czekamy na info Autor: ~weros [10.102.52.*]

wezwanie po 100 zł
  • Re: Czekamy na info Autor: ~janek [10.42.3.*]
    Wezwanie wcześniej czy później będzie. Pytanie jaka cena będzie dla fundów satysfakcjonująca. Teraz wszystko stoi, ale patrząc na perspektywy, taka cena 100PLN nie wydaje się atrakcyjna.
  • Re: Czekamy na info Autor: ~Rado [83.142.221.*]
    Buahaha powodzenia z tą ceną. Na pewno fundusze już stoją w kolejce żeby oddać :)
  • Re: Czekamy na info Autor: ~Kolo [37.248.173.*]
    Ziomeczki rok temu wyłożyliscie 1 mld PLN i sianko z tego jest dopiero wydawane na nowości inwestycyjne i mówicie mi tutaj że Dominika może nas wyprosić z karocy????? Litości tutaj OFErmy wyłożą i nawet na offshore w końcu idealnie sprofilowana inwestycja na long dla emerytów.

Nie ma takiej możliwości. Mają kase i zarabiają nową kasę a projekty robią i będą zarabiać jeszcze więcej kasy i ja mam oddać ????
  • Re: Czekamy na info Autor: ~weros [10.42.3.*]

Ciecha dali wstepnie 49 to tu 100 zł na poczatek moga dac
    a pózniej sie zobaczy
  • Re: Czekamy na info Autor: ~JazdaJazda [37.248.173.*]
    Jest to kompletnie pozbawione sensu ale dobra możemy grać pod wezwanie na 100 na początek heheheh a potem się zobaczy
  • Re: Czekamy na info Autor: ~Meso [37.47.65.*]
    Niby czemu po co trzymać taka firmę na giełdzie jak można ją ściągnąć tylko nie za 100 zł bo to zdecydowanie za malo
  • Re: Czekamy na info Autor: ~Buka [37.248.216.*]
    Pozostali akcjonariusze w 2022 r. wyłożyli kasę która nawet nie została jeszcze wydana...

Spółka przyspiesza budowanie majątku więc po co mieliby drobni i OFErmy odpowiadać na jakiekolwiek wezwanie ???
[x]
PEP 1,17% 52,00 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.