Zaczynają się pojawiać kołkowicze ze swoimi mądrościami. 17mln to oczywiście za duża kapitalizacja dla spółki która jak już wiemy tworzy hit . Tu się konkretne wzrosty dopiero zaczną i niezmiennie jestem zdania że każda akcja sprzedana poniżej 10zł to zwykłe frajerstwo
Używając prostych równań i podoglbienstwa co do listy i followersow przy cenie ok 50 zykow za holstina w rok po wydaniu będzie przychód 9 - 10 baniek więc kapitalizacja nie jest na pewno za duża.... Przy założeniu że premiera nie będzie za kilka lat...... Ponadto moje szacunki są ostrożne jak gierka bardziej trafi to może być znacznie więcej. Ponadto mają jeszcze kilka innych tematów do podbitek....
Wniesie bo będzie na plusie i doda spokoju nerwowym :) a potem jeszcze Polyend co będzie czarnym konikiem bo po premierze zaplanują kontynuację rozwoju oprogramowania muzycznego w kierunku integracji z AI i wtedy mały kosmosik. Firma ma ciekawe perspektywy. Mam nadzieje tylko że jak dopadną się Ragnaropodoni to nie rozwalą układanki. A spekuła tu na pewno jest i czeka, a może już gra. Ragnar oddał pakiet od ok 5% do zera praktycznie w jeden dzień ulica tego wtedy nie zebrała .....i albo upchali w międzyczasie albo mają i czekają... Obserwuję od kilku dni bot (oprócz animatora) tu jest na pewno ale chyba nie ma wielkiego udziału, póki co.
Uciekajcie bo wam wcisną emisję z prawem poboru
A tej gierki w tym roku rączek nie wydadzą
I jeszcze jest pytanie kto w taką pikselozę będzie chciał grać 20 lat za późno chwytają się takiego gniota